2777
2789

دوستان بازم چیزی خواستید هستم نرید برای دروغگو ها پول خرج کنید همینو ریپلای بزنید هستم موکلم دارم. خواستید بپرسید بگم چیا بلدم، یا بگید چی میخواید بگم میتونم یا نه

اما اینا باید براتون جنبه تفریحی داشته باشه و درگیر خرافات نشید من هیچکسو به خرافه تشویق نمیکنم

من کلا به این چیزا اعتقاد ندارم ولی برای دوتا دوستام طلسم عشق نوشتم یکی عاشق یکیشون شد. اون یکیم خود ...

واقعا چه جالب 

اگر حس کردی کسی دوست نداره با ور کن دوست نداره این تنها حسیه که هیچ وقت  دروغ نمیگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا به این چیزا اعتقاد ندارم ولی برای دوتا دوستام طلسم عشق نوشتم یکی عاشق یکیشون شد. اون یکیم خود ...

طالع منم میگین 

اگر حس کردی کسی دوست نداره با ور کن دوست نداره این تنها حسیه که هیچ وقت  دروغ نمیگه 
واقعا چه جالب

یکیشون(دختره) یکی عاشقش شده ولی این اصلا ازش خوشش نمیاد اونم ولش نمیکنه دوسالی میشه فکر کنم. دیگه داره مزاحم میشه طرف ولی خیلی اخلاقا بهش میرسه و کادو اینا میگیره

اون یکیم پسره، هم با یکی اوکی شد هم عاشق دختره شد بعد یه هفته م کات کردن الان نزدیک یساله داره زار میزنه بخاطرش

یکیشون(دختره) یکی عاشقش شده ولی این اصلا ازش خوشش نمیاد اونم ولش نمیکنه دوسالی میشه فکر کنم. دیگه دا ...

خیلی جالبه من متاسفانه این طلسم زندگیو‌منو داره داغون میکنه 

عاشق شدی یا عاشقت شدن یا نفر سوم اومدهاما بازم خرافاته ها ربطی نداره

عاشقم شدن اونم رفت برام طلسم گرفت 

زندگی طولانی بدون بیماری نیرو و انرژی عالی داری و میتونی احساسات بقیه رو بخونی غریزی عمل میکنی حافظه ت خوبه اگه موفقیتی بدست بیاری که میاری، روحی و معنویه تا ثروتی احساساتتم بروز نمیدی  ولی خیلی احساساتی که داری عمیق و واقعین

ازدواج عادی تقریبا شاد