2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادره

وای دمت گرم ب انالیز کردنت میاارزید حداقل ی نفر فهمید اقاست هممون عزیزم عزیزم کردیم   

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
منو نگفتیا

عزیزم میگه طول میکشه خب بخواب صبح میخونی برو چندتا تاپیک دور بزن نوبتت برسه 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
زندگی خیلی زیاد طولانی بدون هیچ حادثه ای ازدواج خیلی شاد و خوب و موفقی داری و ثروت بدست نمیاری اصلا. ...

ممنونم موفق باشین.

من من من

خط ثروت و ازدواج اون گوشه ست تو تصویر نیفتاده

زندگی برات حادثه برات پیش میاد و اوضاع از کنترلت خارج میشه ولی جفتش فقط یباره و رد میکنی

احساساتت پنهان میکنی بقیه رو خوب میفهمی حافظه خیلی قوی نیست و نیروی غیب گویی و حس ششم نداری

از گوشه بیرونی دست سمت انگشت کوچیکه عکس بده ازدواج و ثروتو بگم 

(خرافاته همچنان)

عزیزممممم من اونیم ک پره استیکرم میشه منم بگین لطفاااااا راستی میشه بگین نی نیم سالم بدنیامیاد انشائ ...

غیب و آینده نمیتونم بگم

برای نینیتون آزمایش خون بدید، آزمایش خونی که درصد هورمون تستوسترون و استروژن خون رو بسنجه، توی نت سرچ کنید آزمایش خون برای تعیین جنسیت بیشتر مطالعه کنید روش خیلی مطمئن و خوبیه تو ایران رایج نیست باید بگید دکتر عادی بنویسه براتون همون آزمایش خون عادیه

غیب و آینده نمیتونم بگمبرای نینیتون آزمایش خون بدید، آزمایش خونی که درصد هورمون تستوسترون و استروژن ...

یک دنیا ممنون تشکر.