2777
2789
کسایی که از روی کف دست طالع بینی میکنن و حرفاشو همه درسته. موکل دارن. مثلا یه بار به نفر کف دست منو ...

منم همه اینارو دارم، موکلمم چون از استاد نگرفتم و بخاطر جدم دارم، روی زندگی خودم اثر میذاره نه کسی که براش بگم؛ ولی آینده رو نمیتونم ببینم فقط کف بینی و طلسم و ف.ال بلدم

ولی طلسم زیاد بلدم حتی طلسم یهودیم بلدم

همچنان میگم خرافاته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیا عزیزم

عمر زندگی ت عادیه خیلی طولانی در حد ۱۰۰ سال مثلا نیست ولی هیچ حادثه ای باعث مرگت نمیشه بدون انرژی شفابخشی هستی و ازدواج شاد و خوبی داری/خواهی داشت و ثروت در آینده بدست میاری؛ احساساتتو پنهان میکنی حفظیاتت خوب نیست 

نه زندگی مشترک پر از شادی و خوشحالیجداییو نمیتونم ببینم

این طلسم که میگین واقعیه برا من اتفاق افتاده من باطل کردم ولی کارش خوب نبوده چون هنوز همون جوریم  

اگر حس کردی کسی دوست نداره با ور کن دوست نداره این تنها حسیه که هیچ وقت  دروغ نمیگه