2777
2789

؟

آره بچه ها هستیم مردا هیچ وقت صاحب دلشون نیستن من تو خیابون می بینم آدمایی و که کلی از هم دیگه خشگل ترن و مردا که اصلا حواسشون به خانوماشون نیست ...

ما باید نسبت بهم مرام و تعهد داشته باشیم مردا ظاهر بینن اون چیزی که شما تو خیابون هستی و میبینن و با زنشون تو خونه مقایسه می کنن 

خوشم نمیاد از کسایی که اینستاشون و قفل نمی کنن و توش هرچی اومد میزارن 

من نمیگم پاشین همتون چادر بپوشین همیشه اینقدر توی این مسائل تعصبی عمل کردیم که نمیتونیم یه حد وسطی قائل بشیم و معیاری تعیین کنیم .

من میگم بهم احترام بزاریم هر زجو دلمون خواست نیایم بیرون چه خبره اینهمه آرایش می کنین ؟مگه چهره نچرالتون چشه؟

بابا اون مزد چشم و دل بی صاحابش دست خودش نیستت

شلوار تنگ لوله تفنگی می پوشه میاد بیرون ....

خب دیگه اون موقع تو خیانت کردی به زنای دیگه 

یه مانتو شلوار مناسب نه زیاد گشاد و تنگ تهیه کن با یه شال یا روسری مناسب  که عقلت بهت میگه حدش تا کجا خوبه تو اجتماع درست حاضر شو ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا پدرتو بیامرزه

دیوونه کجا داره جز در خونه‌ی حسین/ امام حسین همه کَسَم فدات /خودم فدای بچه هات.هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری(گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین/خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین*امام حسین پناه روز سختی و دلواپسی #کس بی کس ها#شکر خدا که در پناه حسینم/عالم از این خوب تر پناه ندارد=ما را بقیه پس زده بودند هزار بار/مارا حسین بود که آدم حساب کرد+عاقبت بخیر بشی بگو حسین_بی نیاز غیر بشی بگو حسین♥️
زنا صاحب دلشونن ؟وقتی یه پسر قد بلند و خوش هیکل میبینن ؟چرا زنا پسرای خوش استایل بیرون با همسرشون مق ...

غریزه زن با مرد کلی فرق داره. یعنی اینم نمی دونستین😂😂

تحصیل کن؛ این بزرگترین لطفی است که میتوانی در حق خود کنی...  خانم معلم... مامان امیر و ثنا

بحث اینا نیست پوشش اونقدرم تاثیری نداره 

مهم اون حجب و حیاییه ک یه زن باید داشته باشه سنگین باشه وگرنه مگه کم هستن دخترایی که چادر و حجاب دارن و با شوهر مردم میریزن رو هم 

موافقم تا حدودی 

ولی راجع به مردا انگار داری درمورد گاو حرف میزنی خیلی ببخشید مگ الت متحرکن تو خیابون ؟؟؟ عقلشون پس کجا رفته اگ فقط شهوت به چشمشون باشه با حیوون چ فرقی داره

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

عزیزم مرده حیوان نیست که صاحب اراده شعور و‌تشخیصه

با این حرفات به پدر برادر همسر خودت توهین کردی

اقایون اطراف من بهشون اینارو‌بگی بهت میخندن که با مو یا شلوار تنگ فلان شدن🙏🏻

مامان دوتا گل پسر