2777
2789
عنوان

ابراز علاقه به نامزد🌹😅

1110 بازدید | 29 پست

سلام خانومای گل یه سوال داشتم بین منو نامزدم حدود دو ماهه صیغه محرمیت خونده شده ولی هنوز عقد نکردیم و نامزدی ای هم که میگم هنوز انگشتر نیاوردن برام (به خاطر اینکه تو ایام محرم صیغه خوندیم و حفظ حرمت محرم)و فامیل ها هم هنوز در جریان نیستن

تو این دوران نامزدم خیلی ابراز علاقه می‌کنه و همش قربون صدقه می‌ره و برام شعر های عاشقانه می‌فرسته به نظرتون تو این مدت زمان تا عقد من باید تا چه حد بهش ابراز علاقه کنم منظورم مثلاً قربون صدقه رفتن و گفتن کلمه‌ هایی مثل عاشقتمو دورت بگردم و ایناس یا مثلاً درسته تو این دوران منم براش شعر عاشقانه بفرستم ؟؟؟؟😅😑

میدونم شاید سوال مسخره ای به نظر برسه ولی خیلی ذهنمو درگیر کرده 😑🌹

M❤️S لطف میکنین برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید 🌹🙏🏻کاربری دست دو نفره 🤍✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توهم محبت کن ولی نه اونقدر که پرو بشه😂بجای عاشقتم همون دوست دارم بگو یجوری نباش که سرد بشه یا پرو ...

درسته قبول دارم حرفتو منم در حد دوستت دارم میگم ولی اون بعضی وقتا میگه چرا تو زیاد ابراز علاقه نمیکنی با خودم فکر کردم نکنه من دارم کوتاهی میکنم😑

توهم محبت کن ولی نه اونقدر که پرو بشه😂بجای عاشقتم همون دوست دارم بگو یجوری نباش که سرد بشه یا پرو ...

درسته قبول دارم حرفتو منم در حد دوستت دارم میگم ولی اون بعضی وقتا میگه چرا تو زیاد ابراز علاقه نمیکنی با خودم فکر کردم نکنه من دارم کوتاهی میکنم😑