2777
2789
عنوان

میخوام پریود نشم

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به حدی نگرانم پریود شم نه شب خوابم میبره نه روز فقط با گوشی مجبورم خودمو سرگرم کنم حتی بعضی روزا از شدت دلهره و استرس ظرف میشکنم با صداای بلند گریه میکنم حالم خیلی بد میشه😢

خدایا با تمام وجودم دوست دارم ممنون که توی تک تک لحظات در کنارمی  
من به حدی نگرانم پریود شم نه شب خوابم میبره نه روز فقط با گوشی مجبورم خودمو سرگرم کنم حتی بعضی روزا ...

من چون همسرم مشکل داره نمیتونم بروز بدم چقدر دلم بچه میخواد 

سال ۹۶ نی نی قشنگم میاد تو دلم.💖💖💖
اخی برا شمام نذر میکنم خوبه؟؟؟؟؟ فقط شماهم منو یادتون نره نمیخام مامان شمااا اشتباه دعا نکنید😁

مرسی عزززیزم

منم براتون خیلی دعا میکنم

حاجتا قاطی نشه صلوات😁😁😀😀

گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود...
من چون همسرم مشکل داره نمیتونم بروز بدم چقدر دلم بچه میخواد 

کاش میشد خدا باهامون حرف بزنه میگفت مامان میشیم یانه این بلاتکلیفی و انتظارخیلی سخته من برعکس فکر میکنم این عادلانه نیست شوهرم بخاطر مشکد من از حس شیرین پدر بودن محروم بشه 😢

خدایا با تمام وجودم دوست دارم ممنون که توی تک تک لحظات در کنارمی  
کاش میشد خدا باهامون حرف بزنه میگفت مامان میشیم یانه این بلاتکلیفی و انتظارخیلی سخته من برعکس فکر می ...

همسر منم همش همین حرف رو میزنه اما من عاشقشم امیدوارم با درمان هایی که انجام دادیم لذت پدر مادر شدن رو تجربه کنیم

سال ۹۶ نی نی قشنگم میاد تو دلم.💖💖💖