2777
2789
عنوان

🍃توشرایط سخت زندگی چطورایمانتون حفظ میکنید و شرایط بهترمیشه 🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 94 پست
عزیزدلم سخته توشرایط بد فکرتومثبت کنی مثلا توشرایطی اوضاع خوب نیس امیدداشته باشی ولی یجایی زندگی اون ...

شرایطم خیلی سخته دارم زیر فشار عصبی آب میشم ولی میگم شاید یه روز خدا خواستو نجاتم داد

فقط امید که ماها رو زنده نگه داشته 😔

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش نمیتونم نماز بخونم اکثرنمازخونای اطرافم ظالم هستن ازهمه جی زده شدم

به بقیه چیکار داری

تو کار خودتو بکن

خدا خودش بهتر میدونه کی خوبه کی بد

هیچوقت کسی رو قضاوت نکن

یکی از همسایه ها ما همه ازش بد میگفتن

شب عاشورا تو هیئت رفت پای منبر گفت برام دعا کنید بعد به امام حسین سلام داد رفت نشست هنوز لیوان چای برداشت که بخوره حالش بد شد افتاد اورژانس اومد گفت تموم کرده

شب عاشورا فوت شد ظهر عاشورا دفنش کردن

خانمش میگفت شوهرم همیشه میگفت آرزومه شب عاشورا بمیرم

ازنظرمالی؟ یاباشوهرت؟ یاخانواده؟

با شوهرم 

کاش می مردم این روزا رو نمیدیدم 😭😭

ببخشید اسی خودت حالت بده منم اومدم جای دلداری نشستم به گریه زاری

به بقیه چیکار داریتو کار خودتو بکنخدا خودش بهتر میدونه کی خوبه کی بدهیچوقت کسی رو قضاوت نکنیکی از هم ...

عزیزم اون ادمایی ک میگم منوخیلی عذاب دادن خیلی ابروموبردن بعد نمازوروزشون سرجاش متاسفانه این شده باورم ادمای ایطوری ظالمن 

🕊✨🤲🏻

مشاوره ک نمیتونم برم هریساعت۴۵۰هزینش منم با دوسه جلسه کارم راه نمیوفته ریشش مطمعنم ازبچگی

اره منم حس کردم اینو .... ولی ببین یه قانونیه میگه 90 درصد ترس ها بیخودیه ... استرس مدیریت نشده است که بترس ختم میشه.

پس یا کاری از دستت بر میاد که انحام میدی و مشکل حل میشه یا نه در اختیار تو نیست پس چه بترسی چه نه مشکلت حل نمیشه... خودت رو با افکار منفی عذاب نده .. ضعیف میشی و وقتی ضعیف شدی می بری از زندگی بدتر همه چی قفل میشه.

با شوهرم کاش می مردم این روزا رو نمیدیدم 😭😭ببخشید اسی خودت حالت بده منم اومدم جای دلداری نشستم به ...

ن عزیزم راحت باش تاپیک زدم ک هرکی دوستداره بیاد باهم حرف بزنیم منم دیگ عادت دارم چون هرشبم اینطوری، شوهرت خیانت کرده یااخلاقش بده؟ 

🕊✨🤲🏻

عزیزم اون ادمایی ک میگم منوخیلی عذاب دادن خیلی ابروموبردن بعد نمازوروزشون سرجاش متاسفانه این شده باو ...

عزیزم

شمر نماز میخوند

امام حسینم نماز میخوند

پس طبق گفته ی شما امام حسین باید میگفت چون شمر نماز میخونه و به من ظلم کرده من نباید نماز بخونم؟

اره منم حس کردم اینو .... ولی ببین یه قانونیه میگه 90 درصد ترس ها بیخودیه ... استرس مدیریت نشده است ...

اره عزیزم دقیقا متاسفانه توشرایطی بزرگ شدم همیشه استرس دارم همیشه نگرانم ازدست بدم نگرانم نشه ازبس مشکل بوده 

🕊✨🤲🏻

ن عزیزم راحت باش تاپیک زدم ک هرکی دوستداره بیاد باهم حرف بزنیم منم دیگ عادت دارم چون هرشبم اینطوری، ...

خیانتی که تمومی نداره😔