2777
2789
عنوان

تقلب در دانشگاه آزاد

1306 بازدید | 23 پست

دوستان من امتحان معارف رشته علوم تربیتی دانشگاه آزاد با گوشی اومدم یه سوال نگاه کنم مراقب دید و برد پیش مسول و...الان داخل کارنامه دانشجویی جلو این درس زده ارجاع به کمیته انظباطی چی میشه؟ می‌دونم 25 صدم میدن و این درس باید دوباره پاس کنم جز این چی میشه؟؟

ببخش و فراموش کن و ادامه بده...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول کلی میترسوننتبعد تعهد میگیرن ازتبعدش ۲۵ صدم رد میشهدیگه بقیش نمدونم

حتما باید برم یا همون 25 صدم خودشون میدن چون من الان شهر خودمون نیستم که بخوام برم و اون خط که ثبت نام کردم باهاش خیلی وقت خاموش 

۲۵ صدم بزارن مشروط نشی😐

من به شدت فتیش آدم اصیل دارم، کسی که هول نیست، هرز نمیپره، نمی‌پیچونه، آداب معاشرت بلده و سعی میکنه درست رفتار کنه. این چیزای ساده سخت نیست ولی خب کم شده، خیلی کم که تصور خوبی ازشون واست باقی نمونده.

مشکل با 25 صدم ندارم بدن فقط من شهر خودمون الان نیستم که بخوام برم و اینکه خط ثبت نام کردم چند سال خاموش اصلا تماس بگیرن متوجه نمیشم نرم چی میشه ؟؟

حتما باید برم یا همون 25 صدم خودشون میدن چون من الان شهر خودمون نیستم که بخوام برم و اون خط که ثبت ن ...

فکر کنم باید برین

تماس بگیرین با اموزش

پای احساس که در میان باشد انتخاب پرنده ها قفس است
مشروط بشی 12 واحد بیشتر نمیتونی برداری ترم

نمد دانشگاه ما تا ۱۴ واحده

من به شدت فتیش آدم اصیل دارم، کسی که هول نیست، هرز نمیپره، نمی‌پیچونه، آداب معاشرت بلده و سعی میکنه درست رفتار کنه. این چیزای ساده سخت نیست ولی خب کم شده، خیلی کم که تصور خوبی ازشون واست باقی نمونده.
فکر کنم باید برینتماس بگیرین با اموزش

موقع تقلب که برگه نوشتن اسم و‌ شماره دانشجویی شماره این خط مو دادم ولی ثبت نام اولیه به اون خط که خاموش به کدوم زنگ میزنن؟؟

من دولتی ام دوستم اینجودی شد ازش گرفتن تقلبو همونجام یه تعهد داد ۲۵ دادن بهش همین فقط میدونم تاثیر ا ...

25 صدم می‌دونم میدن ولی من اصلا الان شهر خودمون نیستم نمی‌دونم باید حتما برم آموزش ؟