2777
2789

من باردارم یه دختر کوچیکم دارم اصلا شوهرم کمکم کار خونه نمیکنه حتی برای خودش جوراب نمیاره منو از خواب بیدار میکنه پاسخش جوراب بیارم آب بیارم گوشی بیارم شارژ بیارم خیلی بد ویارم همش بالا میارم از بوی غذا بدم نیاد مخصوصا مرغ گیر میده میگه باید درست کنی میگم نمیتونم حالم بد میشه میگه هیچیت نمیشه 😭میگم این لیوان آب که میخوری حداقل بزازش تو سینک این پفکی که میخوری اشغالش رو نریز زمین بخدا از صبح تا شب هم کار خونه می‌کنم هم ببخشید ها استفراغ  میاد خونه به همچی گیر میده میگه خونه کثیفه در صورتی که تمیزش کردم میگم دروغ نگو کجاش کثیفه میره زیر مبل رو بلند میکنه میگه اینی که بلند ش نمیکنه هفته ای دوبار دستمال بکشی یعنی کثیفه در صورتی که بخدا زیر مبلامم تمیزه میگه باید یه روز درمیان جاری بکشی به سقف. دیگه خسته شدن با بچه کوچیک با غر زدناش تا حرف میزنن میگه تو خیلی پر رو شدی  من بهت رو دادم یا میگه فقط بلدی غر بزنی بخدا هر راهی رفتم ازش با خوش رویی خاستم کمک بده یا الکی بهانه نگیره نمیشه ازش با قهر خاستم نشد با دعوا گفتم نشد با محبت گفتم نشد نمی‌دونم چیکار کنم 

خیلی خسته م خیلی شکستم 😭😭😭😭😭😭😭😭

خوب عزیزم خودت لوسش کردی بگیر یه گوشه بخواب اومد خواست غر بزنه بگو حالم بده نمی تونم کار کنم .

من که هر روزی که مریض بشم یا روز اول پریودم به هیچ عنوان کار نمی کنم شوهرم هم میدونه از اول هم همینطور بوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب عزیزم خودت لوسش کردی بگیر یه گوشه بخواب اومد خواست غر بزنه بگو حالم بده نمی تونم کار کنم .من که ...

همین کار رو کردم بقران میاد داد و بیداد میکنه یکی دوهفته زندگیمو بهم میریزه 😭😭😭😭

بزار انقدر غربزنه تا خسته بشه کمک که نمیکنن پرروهم هستن من توبارداریم از مرغ بدم میومد درست نمیکردم میگفتم دلت میخواد خونه مامانت بخور زیاد رودادی جمعش کن وگرنه اوضاع خرابتر میشه