2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه توروخدااااا اگه مشکل تنفسی نداری وظاهرنرمالی داره دس به بینیت نزن همه شکل هم شدن،خیییییییلی بده

جدی؟

ظاهرش بد نیس 

فقط خط کانتور دوس داشتم یکم باریک بشه

که اونم میترسگ واقعا 

میترسم خوک بشم چون خودش کوتاهه 

منمبخاطر مشکل تنفسم باید عمل کنم زیبایی 

ولی اگه مشکلی نداری اصلا فیک نکن خودتو

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
جدی؟ظاهرش بد نیس فقط خط کانتور دوس داشتم یکم باریک بشهکه اونم میترسگ واقعا میترسم خوک بشم چون خودش ک ...

منم بینیم کوتاهه و دکتر اصلا نباید کوتاه کنه و منم دقیقا به خاطر خط کانتور خواستم برم. ولی میترسم بدتر بشه ، چون همه میگن بینیت خوبه . 

کلا الان هر کسی خودش عمل کرده و یا نوبت عمل داره میگه بکن ، اونایی که عمل نکردن میگن نکن...

من چند تا دیدم خراب شده بینیشون و میگم نکنه از شانس بد من هم جز اون درصد باشم و خراب بشه چه غلطی کنم. چون من حساسم و طاقت بدشکل شدن رو ندارم مخصوصا که خودم توش دخیل باشم

منمبخاطر مشکل تنفسم باید عمل کنم زیبایی ولی اگه مشکلی نداری اصلا فیک نکن خودتو

انشاالله مشکلت حل بشه و نتیجه  عملت همونی بشه که میخوای 

راستش خیلی بد نیس ولی همچینم خوب نیس

جدی؟ظاهرش بد نیس فقط خط کانتور دوس داشتم یکم باریک بشهکه اونم میترسگ واقعا میترسم خوک بشم چون خودش ک ...

نه نکن به نظر من،کانتورم موقع میکاپ خودت میتونی انجام بدی به خاطر یه کانتور نرو زیر تیغ وقیافتو مصنوعی نکن،نچرال بیوتی بودن یه چیز دیگه س