2777
2789
عنوان

کیا بعد جا انداختن ناف حامله شدن

1925 بازدید | 43 پست

دوستان امروز  رفتم دکتر طب سنتی گفتن چند ساله که نافت در  رفته و  کهنه  شده  دو جلسه  باید برم

چند سالیه  اقدام  برای بچه سومم هستم نمیشه فکر میکنم تخمدانامم ضعیف شده  بعد از جا انداختن ناف حامله میشم  ایا بیاین یکم درباره این چیزا حرف بزنیم امید بگیرم ... بچه دومم ۹ سالشه بچه اولم ۱۵ سالش یه بار سقط داشتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همونطوری که خودتون گفتین اینا مربوط به طب اسلامی هستبعضیا اعتقاد دارن و بعضیا هم ندارنبه نظرم مطرح ک ...

عزیزم  مربوط  ب بارداری و این چیزاست کجا مطرح کنم پس شما اطلاعی نداری مجبور نیستی  بیای  تاپیکم   عنوان تاپیکم عرض کردم کسایی که تجربه دارن بیان  با تشکر  گلم 🌹🌹

عزیزم مربوط ب بارداری و این چیزاست کجا مطرح کنم پس شما اطلاعی نداری مجبور نیستی بیای تاپیکم عن ...

والا بحث من اطلاع داشتن و نداشتن نبود

راجع به بارداری هست ولی یه چیزی رو مطرح میکنه که باعث تمسخر ممکنه بشه

من دوستانه تذکر دادم دلیلی نداره توهین کنید به دیگران

والا بحث من اطلاع داشتن و نداشتن نبودراجع به بارداری هست ولی یه چیزی رو مطرح میکنه که باعث تمسخر ممک ...

من تو جمله  ای  که  به شما گفتم  توهینی ندیدم اگرم  ناراحت شدین  معذرت میخوام  لطفا  از این تاپیک  برید  بیرون و کسایی که  اطلاع دارن  بیان

من تو جمله ای که به شما گفتم توهینی ندیدم اگرم ناراحت شدین معذرت میخوام لطفا از این تاپیک ب ...

در بند بعدی نوشتین فقط بلدین در مورد غیبت مادر شوهر و ...

این توهینه

موضوع شما هم موضوع همه گیری نیست

اتفاقا بنده اطلاعات کاملی در مورد طب اسلامی دارم. 

موضوع جا انداختن ناف بیشتر به طب سنتی برمیگرده. بعضی از افراد تجویزش میکنن و بعضی نه

ربط مستقیمی هم بینشون نیست و همونطور که گفتم فقط یه عده تجویز میکنن