2777
2789

با کلی اصرار کردن ب همسرم یه کاری رو شروع کردم لباس بفروشم تو خونه خیلیم ذوقشو داشتم 

الان برگشته میگه فک و فامیل حرف در میارنا یهو(فامیلامون اخلاقشون خییییلی بده)ولی خب من اهمیت نمیدم به حرفاشون

همیشه با حرفای مامانم ذوقم کور میشه بچها خب منم مستقل بودنو دوس دارم مال کسیو نخوردم که حرف در بیارن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری به مامانت ندارم اما با فامیل کار نکن اصلا نذار فامیل بدونن کار میکنی از سر تجربه خودم میگم

اخه میخوام کانال بزنم بیارمشون کانال وگرنه کسی نیس بفروشم چون مغازه ندارم تو خونس وسیله هام

ای بابا 

مادر ایرانی ذوق بجشو کور نکنه رسالتشو انجام نداده 

عیبی نداره شما کارتو بکن با سودش یه کادو بخر واسه مادرتون ، بگو ابنم با همون پولی که میگفتی نمیتونی واست گرفتم

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

اصلا از کارات براش نگویا صبر کن تا یه جایی پیش بره به موفقیت برسی بعد بگوهمون فامیل بچه هاشون هزارتا ...

دقیقا فامیلامون همشون شاغلن اونوقت من هرکاری بکنم مامانم میگه حرف در میارن اعتماد بنفسم صفر شده خودش میدونه این حرفا روم تاثیر میذاره 

اصلا از کارات براش نگویا صبر کن تا یه جایی پیش بره به موفقیت برسی بعد بگوهمون فامیل بچه هاشون هزارتا ...

دقیقا فامیلامون همشون شاغلن اونوقت من هرکاری بکنم مامانم میگه حرف در میارن اعتماد بنفسم صفر شده خودش میدونه این حرفا روم تاثیر میذاره 

اخه میخوام کانال بزنم بیارمشون کانال وگرنه کسی نیس بفروشم چون مغازه ندارم تو خونس وسیله هام

والا ما که به فامیل دلگرم شدیم زمینم زدن خیر ندیده ها

کلا نمیتونن ببینن کسی پیشرفت کنه فکر کردن من دارم پول پارو میکنم 

دیگه خودت ببین چه سبکی هستن ضرر نکنی 

من میگم غریبه ها بهترن 

دقیقا فامیلامون همشون شاغلن اونوقت من هرکاری بکنم مامانم میگه حرف در میارن اعتماد بنفسم صفر شده خودش ...

وای دقیقا مادر منم همینه

هر کاری کنم واسه دیگران تعریف میکنه بعد نظراتشونم بهم اطلاع میده. حالا طرفو من چند ساله ندیدما ولی انتظار داره نظرش برام مهم باشه 😑😑

خودش میدونه چقد حرف زود روم تاثیر میذاره ولی باز کار خودشو میکنه

اصلا انگار بجه میشن لج میکنن 

تو این سن اصلا نمیشه تغییرشون داد

یه گوشت در باشه یه گوش دروازه 

موفق باشی انشالله

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم