سایه_god مدیر استارتر عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 86 عنوان چشم زخم و چشم زدن تروخدا کمکم کنید 81 بازدید | 4 پست سلام دوستان من چندوقتیه همش بلا سرم میاد قبلا اینجوری نبود نمیدونم چیکار کنم نمیدونم جادوم کردن یا چشمم زدن واقعا هرجا میرم هرکاری میکنم میترسم رفتم مهمونی اومدم فرداش رفتم تو شیشه میز پام پیچ خورد دماغم شکست الان نوبت زدم واسه دماغم شکستگیش جای بخیه هام مونده بعدش به سرفه های شدید مبتلا شده بودم هر متخصصی میرفتم میگفت چیزیت نیست شبا خواب ندارم نمیدونم چم شده از هیچکس خوشم نمیاد حتی دوست پسرم ندارم هرکی میاد سمتم میپرونمش نمیدونم جریان چیه حتی خواستگارای خوبمم رد میکنم با اینکه همش دورمن بنظتون چیه دلیلش ؟ 1403/05/06 | 15:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۱۳۷۴amazing عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 4253 منم اینطوری شدم یهو پشت هم بدبیاری اووردم ی مریضی گرفتم ک دیگ خوب نمیشه فک کنم یا جادو کردن یا چشم زدن
ای_باباااااا عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 2389 هرموقع حس گردی چشم خوردی معذوتین بخون و دستاتو رو به صورتت بگیر سه بار بگو ماشاالله لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم و دستاتو به صورتت بکش
سایه_god مدیر استارتر عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 86 منم اینطوری شدم یهو پشت هم بدبیاری اووردم ی مریضی گرفتم ک دیگ خوب نمیشه فک کنم یا جادو کردن یا چشم ... چرا اینکارارو میکنن خدا لعنتشون کنه
۱۳۷۴amazing عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 4253 چرا اینکارارو میکنن خدا لعنتشون کنه از حسودی خیلی چیزا دیگ ولی اگ کسی بهت حسودی میکنه بهش شک کن