2777
2789
عنوان

جوش آلت تناسلی دختر

575 بازدید | 28 پست

سلام بر عزیزان دختر من یک سال و نیمش است سه روز تب مداوم داشته و الان بی‌اشتهایی دارد ا قسمت ناحیه تناسلی جوش های ریز و دوتا  چرکی زده. البته بدنش هم جوش زده . به نظر شما چیه؟ دکتر باید بره ؟ احتمال عفونت ادراری هست ؟ آخه اصلا گریه نمیکنه موقع دفع ادرار و خارش هم ندارد. بیخودی نرم توی این گرما...‌ ممنونم ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا بیخودی؟؟  

عصری ببر متخصص اطفال

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

تب رزوئلا هست دخترم منم سه روز پشت هم تب داشت بعد بدنش جوش های ریز زد بیرون

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

😐

وقتی بچه ۱۰/۱۲ساله میاد نی نی سایت،همینه تعجب نکن😂

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "