2777
2789
عنوان

چقدر بدبختم چرا نمیمیرم

226 بازدید | 24 پست

من فقط تو دنیا یه مامان و یه بابا دارم ولی هروز منو میزنند و منو دعوا می کنند من فقط ۱۳ سالمه و وقتی مامان بابای دوستام رو می بینم بهشون حسودی میکنم من حتی یه لباسی که اندازه ام باشه هم ندارم هرچی بهشون میگم بخرید میگن تو داریییی تنها ارزون اینکه منو بکشنننننننن 😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم این سایت مناسب سن شما نیست

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

عزیزم این سایت مناسب سن شما نیست

عزیزم بچه هم نیست دیگه دبیرستان میره

محدودیت سنی فقط برای کلینیکه که تو قوانین هم قید شده نه تبادل نظر بعد همونجا که گفته بالای پونزده سال کنارشم گفته سلامت روانی اینجوری باشه همه باید برن اما درواقع برای کلینیکه

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

عزیزدلم

دست بالای دست بسیار است

دوستاتم ارزو دارن باباشون رونالدو باشه

یه نگاه به اطرافت بکن میبینی از همشون سرتری

خدانکنه که بمیری چه حرفیه♥️قراره تلاش کنی موفق بشی عاشق بشی مامان بشی

زندگی سخته ولی بازم قشنگیاشو داره

کلییی راه داری باید بری هنوز اول زندگیه

عزیزم تو الان داخل سن بلوغی یکم شرایط سخته داخل این دوران درست میشه هیچ پدر و مادری بینقص نیست تو داخل زندگی دوستات نیستی و تو خدا رو داری باهاش حرف بزن براش نامه بنویس اون کمکت می‌کنه هرچی میخوای روی یه کاغذ بنویس زیرش امضا کن من هر وقت چیزی می‌نوشتم بهم میداد:)