sasa77 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 1821 عنوان نصب دوربین مخفی در ویلا اجاره ای رو چطور میشه پیگیری کرد 481 بازدید | 14 پست سلام من چند روز پیش کرمانشله بودم یک اجاره کردیم با خانواده و حالا ترس اینو داریم که شاید دوربین مخفی کار گذاشته باشن تا حالا چقد با این مشکل برخورداید و اینکه اگه اون اتفاق افتاد و فاش اسرار صورت گرفت من چیکار کنم 1403/05/06 | 11:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هیلیمارشال عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 11982 یا خدا. فک کن زاویه دوربین پشت سرت باشه. بعد ک...ون لخت خم بشی شلوار و شو.رت از رو زمین برداری
sasa77 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 1821 یا خدا. فک کن زاویه دوربین پشت سرت باشه. بعد ک...ون لخت خم بشی شلوار و شو.رت از رو زمین برداری متوجه نمیشم
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12274 یا خدا. فک کن زاویه دوربین پشت سرت باشه. بعد ک...ون لخت خم بشی شلوار و شو.رت از رو زمین برداری خخخخخ خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
سانیاخانوممم عضویت: 1401/09/10 تعداد پست: 2403 یادم نیست ولی منطقه متوسطی بود اها خود شهر کرمانشاه؟ یا شهرستاناش امکانش هس ولی اگه واقعا بوده پلیس بشدت برخورد میکنه من خودم کرمانشاهیم ولی تهران میشینم هیچ وقت جرات نکردم برم سوئیت اونجا اجاره کنم میترسم
sasa77 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 1821 اها خود شهر کرمانشاه؟ یا شهرستاناش امکانش هس ولی اگه واقعا بوده پلیس بشدت برخورد میکنه من خودم کرمان ... نه خود کرمانشاه وای یا خدا 😨
سانیاخانوممم عضویت: 1401/09/10 تعداد پست: 2403 نه خود کرمانشاه وای یا خدا 😨 نه نمیگم اینجوری هس ولی میترسم کلا چون شهر توریستی نیس یکم سخته اعتماد کرد به سوئیت و اینا هتل بری خیالت راحتتره
mersedebanoo1 عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 3143 چرا؟؟؟؟؟؟؟؟فقط کرمانشاه دوربین میزارن؟سوییت شمال و جنوب نمیزارن؟ دشمنانت را فراموش کن... تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است
sasa77 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 1821 چرا؟؟؟؟؟؟؟؟فقط کرمانشاه دوربین میزارن؟سوییت شمال و جنوب نمیزارن؟ نه میگم اونجا رفته بودیم اگه شمال و جنوب بریم میگم اونجا
mersedebanoo1 عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 3143 نه میگم اونجا رفته بودیم اگه شمال و جنوب بریم میگم اونجا وای یا خداتصورشم مو به تن ادم سیخ میکننه دشمنانت را فراموش کن... تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است
manamaaa عضویت: 1403/02/22 تعداد پست: 5057 یادم نیست ولی منطقه متوسطی بود ینی چی یادت نیس؟؟رفتی مسافرت یادت نیس کجا رفتی؟؟؟ 🌿azpmمم،سگ از هر جهتی پاس کند از همان سو می ترسد...