2777
2789
عنوان

تغییرات دهانه رحم

84 بازدید | 5 پست

خواهرا کسی مشکل منو داشته ؟؟ پیش دوتا مختصص عالی رفتم یکیشون میگه زخم بزرگ داری این باید منجمد بشه اون یکی میگه اصلا زخم نداری این چیزا منسوخ شده ما میگیم تغییرات دهانه رحم که دستش نمیزنیم میگه خیلی از دکتر ها شکل رحم اشتباه زخم میبینن 

از دکتر رفتن خسته شدم نمیدونم حرف کدوم گوش بدم وسواس گرفتم نکنه واقعا زخم باشه سرطان بشه یا بعدا باعث سقط شدن بچه بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندماه پیش خوب بوده

پس نگران نباش مگا میشه زخم به این بزرگی که میگی تو پاپ اسمیر مشخص نباشه برا این که خیالت راحت بشه یه جا دیگه آزمایش اچ پی وی هم بده

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
جواب پاپ اسمیر چیه؟

بعد من نزدیک دوماهه سقط داشتم رحم پاک شده البته دکتر اولیه با اینکه کارش خوبه ولی پول براش مهمه گفت منجمد می کنم سه تومن منشیش هم به شدددت بی نظم بی حساب کتاب مریض راه میده ویزیت نقد میگیره کارتخوان استفاده نمیکنه ولی با اینحال وسواس گرفتم 

بعد من نزدیک دوماهه سقط داشتم رحم پاک شده البته دکتر اولیه با اینکه کارش خوبه ولی پول براش مهمه گفت ...

شما یه دکتر دیگه برو با یه پاپ اسمیر جدید 

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸