2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چیکار میکردین‌

276 بازدید | 32 پست

سلام عزیران. از دیشب اینقدر عصبانی هستم که نگو...

گفتم از شما راهنمایی بخوام.

من یه پسر ۱۴ ساله دارم. توی خانواده همسرم دیگه پسر تو این سن و سال نیست و تنهاست.

سه تا پسر دیگه هست ۸ و ۹ و ۱۰ ساله.و دختر هم که ماشاالله همه سن داریم.

بین این سه تا پسر یکیشون خیلی پسرم رو اذیت میکنه . همیشه هم میومد خونه ما که با پسرم بازی کنه. 

پسرم میگه مامان این بچه هست من دوست ندارم باهاش بازی کنم و .....در ضمن اگر پسر من به حرفش گوش نده بچم رو میزنه.

نزدیک یکساله که پسرم میگه مامان من از این خوشم نمیاد  جایی که اینا هستن ما نریم  و حتی مهمونی هم به زور میاد .ولی وقتی هم بیاد دیگه به روی خودش نمیاره که ناراحته و با اون بچه به خوبی راه میاد.فقط من میدونم که چقدر از این بچه بدش میاد.

دیشب مهمونی بودیم خونه برادر شوهرم.

پسرم خیلی کمک داد موقع سفره انداختن و با هم رفتیم بشینیم سر سفره.تا که پسر من نشست این بچه ۸ ساله هم از تو اتاق پرید بیرون و اومد پشت سر پسر من و لگد میزد توی کمرش .من که حواسم نبود ولی جاریم گفت سه چهار با محکم زده . پسر منم یه دفعه بلند شد و گفت دیوونه چرا میزنی و یه لگد محکم بهش زد و رفت بیرون.

بعد از همه چیز حالا مادر بچه طلبکاره که بچه تو بزرگتره نمیاس بچه من رو بزنه....

من نتونستم چیزی بگم و از بچم دفاع کنم ولی مادر اون بچه همش داشت به این و اون بدگویی می‌کرد و ....

خیلی از دیشب غصه خورد.

شما جای من بودین چی به پسرتون میگفتین.

طرفداراش بودین یا دعواش میکردین؟

وقتی بچتو آزار میده چرا اجازه میدی نزدیک پسرت بشه؟؟؟حمایت کن از پسرت!!!

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی خودش یکدفعه زنگ خونمون رو میزنه و میاد چیکار کنم

اومدت سمت پسرت بهش بگو دور بشه آرامش بچت روان بچت تو اولویته چند بار که به اون بچه تذکر بدی یاد میگیره نزدیک نشه بنده خدا بچه ات هم چند باره داره میگه بهت چون حمایتت رو به عنوان یه مادر نیاز داره

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
فقط به خاطر اینکه پسر من پی اس داره همش میاد خونه ما که بازی کنه. ولی پدرو مادرش براش نمی‌خرن با این ...

بگو فروختیم یا جمعش کردیم یا هر چی که بره و نیاد

عصبی شدم واقعا چه بچه رومخیه 

اومدت سمت پسرت بهش بگو دور بشه آرامش بچت روان بچت تو اولویته چند بار که به اون بچه تذکر بدی یاد میگی ...

شاید چون روم نمیشه چیزی بگم اینجور شده. و واقعا نمیتونم چیزی بگم.

فقط به خاطر اینکه پسر من پی اس داره همش میاد خونه ما که بازی کنه. ولی پدرو مادرش براش نمی‌خرن با این ...

دوبار ک راش ندی  یادمیگیره ب پسرت احترام بزاره..وقتی بچه هاتون عاقل میشن و میبینین درست رفتار میکنن بزارین حقشونو خودشون بگیرن

ولی دیشب نتونستم چیزی بگم . خیلی برای پسرم ناراحت شدم

گذشت ولی بگو من بعد.مادر اون بچه با وجود وحشی گری پسرش پشتشه تو هم پشت پسرت باش که کاملا هم حق داره بچه ات