2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چیکار میکردین‌

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 32 پست
ولی دیشب نتونستم چیزی بگم . خیلی برای پسرم ناراحت شدم

دلم برای پسرت سوخت ...توام باید همون موقع از خونه میزدی بیرون وقتی مادر بچه چرت و پرت گفته ...حق کاملا با پسرته ،ببین چقدر خودخوری کرده و تحمل کرده ،خب یجا میزنه بیرون خشمش ....برو بهش بگو دیگه نمیزارم بچه بیاد خونمون ...در زد در رو باز نکن چندبار ...عجبا 

آرامش بچت مهمه یا اینکه دیگرون چی فکر میکنن

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
شاید چون روم نمیشه چیزی بگم اینجور شده. و واقعا نمیتونم چیزی بگم.

قوی باش بخاطر بچت که بعدا پسرت هم در آینده بتونه از حق خودش دفاع کنه یاد بگیره ازت.یه بچه غیر پدر و مادرش کسی رو نداره

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم برای پسرت سوخت ...توام باید همون موقع از خونه میزدی بیرون وقتی مادر بچه چرت و پرت گفته ...حق کام ...

درسته. با اینکه پسرم نزدیک یکساله که داره بهم میگه.

ولی منم همش میگفتم بچه هست بزار بیاد و .....

ولی دیشب پسرم واقعا عصبانی شد.

درسته. با اینکه پسرم نزدیک یکساله که داره بهم میگه.ولی منم همش میگفتم بچه هست بزار بیاد و .....ولی د ...

حمایتش کن گلم ،ببین بچت بخاطر تو تحمل کرده تو به خاطرش باید قوی باشی و پشتش باشی ....خیلی پسر فهمیده ای داری ،قدرشو بدون ،جوری بار نیاد تو سری خور بشه عزیزدلم.

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

من اگر بودم زمانی که بچه اومد خونمون با عصبانیت نگاهش میکردم بهش میگفتم اگر طرف بچه من اومدی حسابت میرسم برو با همین سن خودت بازی کن بار آخرت باشه لگد میزنی در ضمن بچه من وسیله بازیش خراب شده دیگه نداره به بابات بگو برات بخره من کسی بچه ام بزنه بشینم بر و بر نگاهش کنم حالا هر که میخواد باشه 

ایندفعه اومد خونتون زنگ‌زد بگو خوابه به مادرشوهرتم زنگ‌بزن بچو بچه فلانی بچه منو میزنه دوسندارم بیاد ...

اره این هم فکر خوبیه. چون مادر شوهرم طرفدار پسرم بود دیشب. آخه اون هم دیده بود که پسرم رو زده بود

من اگر بودم زمانی که بچه اومد خونمون با عصبانیت نگاهش میکردم بهش میگفتم اگر طرف بچه من اومدی حسابت م ...

بآور کن خونه ای که اینا دارن هیچکس تو اقوام نداره. هر سال یه طبقه رو خونش اضافه میکنه.ولی برای بچشون خرج نمیکنن

بعد هم خیلی اشتباه کردی که حمایتش نکردی بعدها بچه ات هر چه شد بهت نمیگه اون هم فکر می‌کنه عجب مامانی دارم که دارم بهش میگم موضوع فقط بلده نگاه کنه و هیچی نگه پس مامانم به درد نمیخوره یکروز هم میزنه تو روت که کدام روز از من حمایت کردی که بار دومت بوده 

بآور کن خونه ای که اینا دارن هیچکس تو اقوام نداره. هر سال یه طبقه رو خونش اضافه میکنه.ولی برای بچشون ...

جمع کن وسیله بازی بچه ات جمع کن شب ها که تنها هست بیار بازی کنه به مامانش بگو براش بخره بگو برای پسر من خراب شده شما براش بخرید که نخواد دنبال اسباب بازی بچه های دیگه باشه 

حمایتش کن گلم ،ببین بچت بخاطر تو تحمل کرده تو به خاطرش باید قوی باشی و پشتش باشی ....خیلی پسر فهمیده ...

ممنون گلم . من اصلا قدر پسرم رو نمیدونم. الان از اون تابستون ساعت ۶ همراه باباش میره ساعت ۲ میاد نهار . دوباره ۴ میره تا ۱۰ شب. همش کمک دست باباشه.

جمع کن وسیله بازی بچه ات جمع کن شب ها که تنها هست بیار بازی کنه به مامانش بگو براش بخره بگو برای پسر ...

مامانه فقط وحشی بازی بلده من بودم دقیقا میشدم لنگه بدتر از خودش همون لحظه بهش میگفتم تو جمع خجالت بکشه بره بخره