2777
2789

حدودا همون اندازه ست

من همون روز زایمانم سونو گفت۱۸۰۰هست همون روز زایمان کردم۱۸۵۰بود ۵۰گرم کم گفته بود

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد .jahan bedone israil

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نی نیت تو دستگام رفت

اره۱۴روز تو دستگاه موند البته ریه هاش کاااااامل بود فقط قندش پایین بود بخاطر قندش بستری شد

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد .jahan bedone israil

اره۱۴روز تو دستگاه موند البته ریه هاش کاااااامل بود فقط قندش پایین بود بخاطر قندش بستری شد

اوخی دختره دیگه 

حتما امپول ریه زده بودی 

به من نمیده دکتر هر چی میگم 😭

همش از زایمان زودرس میترسم

مشکل و ناراحتی تو شاید ارزوی دیگری باشه 💔

عزیزم تو خیلی از تاپیکا دیدم از ترست و آمپول ریه نوشتی می تونم بپرسم چی باعث شده اینقدر می ترسی &nb ...

عزیزم از صبح که بیدار میشم دل دردای خفیف پریودی دارم برا این میترسم 

یوقتهاییم توهم نشتی کیسه اب 

مشکل و ناراحتی تو شاید ارزوی دیگری باشه 💔

عزیزم از صبح که بیدار میشم دل دردای خفیف پریودی دارم برا این میترسم  یوقتهاییم توهم نشتی کیسه ...

اینارو که همه دارن، من هر روز دوبار لباس زیر عوض می کنم و مثل شمام میترسیدم از همون هفته سی، ببین الان هفته ۳۹ هستم و خدارو شکر هیچی نشده

انشاالله شمام همون روز اول هفته چهل فارغ شین با نی نی سالم و خوشمزه