2777
2789
عنوان

چقدر تاپیکی که بچشون یه ظرف توی مهمونی شکسته بود عجیب بود

| مشاهده متن کامل بحث + 5826 بازدید | 153 پست
عزیزم فکر میکنن با این حرف‌ها پولدار و لارج به نظر میانولی در واقع با این حرف ها بیفکر و بی نظم به ن ...

نه عزیزم من نه بی نظمم نه بی فکر، ولی انقدر دلبسته مال دنیا نیستم

مبل ایتالیایم تو مهمانی یه قسمتش آسیب دید، برامم سخت نبود که عوض کنم ولی یه سالی هم همونجور بود، یه قصه داشت، قصه ی زندگی در جریان بعدم کلا سرویسم رو عوض کردم

بارها تو خونم که مدام هم مهمان دارم بهترین ظرف هام شکستن ، ظرف های سرویس ورساچم، لیوان های باکارات اصل، یا از دست کمکی های خونه

ولی من به این میگم زندگی، میگم جریان طبیعی زندگی

اینکه هر چیزی توی خونم یه قصه ای از جریان زندگی داشته باشه

چرا بدبخت بابات گم شه بچه بیار این همه بزرگ کن الان بگه گمشو بابا 🖤😎🤝

بابای تو گمشه. خودت گمشو

واقعا واسه خودتو و خانوادت متاسفم تورو حیوون تحویل جامعه دادن..

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه اصلا بحث مالی نیست بحث داشتن شعور و قبول اینه که به هرحال ضرری وارد شده و باید قبول کنی بچه تو ب ...

بله

امثال استارتر قطعا بچشون چیزی خونه ی کسی بشکنه براشون اهمیت نداره

اینکه بچه ممکنه چیزی جایی بشکنه طبیعیه

چون بچست و هرچقدر مواظب باشیم سهوا ممکنه کاری انجام بده

اینکه شعور داشته باشیم و جبران کنیم قشنگه

خانم ۲۰ تومن برای شما ۲۰ تومنهبرای مردم ۲۰ میلیون تومنهبخش عمده مردم درامد شون زیر ماهی ۲۰ میلیونهو ...

ولی بخدا گدا هم باشی یه ظرف برات هیچی نیستا.

اون سرویس میره تو کمد تا خدا بدونه کی.

همسایه ما توی یه زمین خالی بزرگ کنارمون دوشنبه بازار راه مینداخت هرکی هرچی داشت و نمیخواست میبرد برای فروش. از این سر تا اون سر سرویس چینیای قدیمی بود. همه میگفتن سال تا سال استفاده نشده  

بله ،صاحب سرویس حساسه ،ما هم با شعور.

اگر انقدر حساسه ظرف نشکن بخره که با یه بشقاب دلش نشکنه، ما هم با شعوریم، فردای مهمانی می تونیم یه دسته گل بفرستیم براش 

ولی اینکه کامنت ها از ناراحتی عمیق و ضربه ی مهلک به پیکره ی عروس می گفتن عجیب بود😂

نه عزیزم من نه بی نظمم نه بی فکر، ولی انقدر دلبسته مال دنیا نیستممبل ایتالیایم تو مهمانی یه قسمتش آس ...

مبل ایتالیایی‌ت 🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢

نی نی سایت پُر شده از کاربرای زرنگی که میان پشت هم تاپیکای گدایی و آه و ناله میزنن و میگن شام نداریم ... حسرت یه کیلو میوه داریم.... یا میگن نمیتونم برای بچم مرغ بخرم .... باهمین حرفا احمق فرضتون میکنن و کلی پول ازتون میگیرن ... انقد ساده نباشید و برای این مفت‌خور ها پول نزنید و هارشون نکنید مثل این خانمی که دستش رو شد از کاربرا چندین میلیون به بهونه ثبت نام بچش گرفته ، بعدش پررو پررو میگفت من به کاربرا برای پول نگفتم خودشون پول زدن😑😑😂😂

زر مفت زیاد میزنی اما من حوصلم نمیگشه با ت عن جر بحث کنم 🤝😂دیگه هم ریپ نزن بی خاصیت

باید تویه حیوون رو ادب کنم!

بی خاصیت هم تویی. تو بحث ۲ نفر اومدی گوه خوری کنی

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
ولی بخدا گدا هم باشی یه ظرف برات هیچی نیستا.اون سرویس میره تو کمد تا خدا بدونه کی.همسایه ما توی یه ز ...

من با حرف شما موافقم و اینکه اصلا یه بشقاب با یه طرح مشابه استفاده بشه هیچ ایرادی نداره که آدم انقذر خودشو درگیر کنه

واقعا که خانمها چتونه گیس کشی را انداختین  واسه همینه به بعضی اقایون میگن مثل خانما خاله زنک نباشید چه طرز حرف زدنه انگار دشمنه همید پاش بیفته فحشای بدترم میدید اخه اینقدر بددهنی 😔

میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

یه چینی زرین الان فوقش ۲۰ تومن باشه انگار سرویس ورساچه یا نریتاکش رو شکونده بود همشوکه همونم خونه ی ...

داری میگی ( خونه ی من ) 

اونجا هم خونه ی اونه اخلاق اونه حق داره ناراحت بشه به ناراحت شدن مردمم کار دارین

| با ادب باش که تکلیف جوانان ادب است ؛ فرق ما بین بنی آدم و حیوان ادب است | 

حیون همونیه ک ترو تخم کرده

حیوون تویی و پدر و مادر کثیفت

خراب خانم

ولی بخدا گدا هم باشی یه ظرف برات هیچی نیستا.اون سرویس میره تو کمد تا خدا بدونه کی.همسایه ما توی یه ز ...

اينکه ظرف کسی چقدر براش مهم باشه به خودش مربوطه

قرار نیست بخاطر راحتی بچه خودتون بقیه رو زیر سوال ببرید

نه عزیزم من نه بی نظمم نه بی فکر، ولی انقدر دلبسته مال دنیا نیستممبل ایتالیایم تو مهمانی یه قسمتش آس ...

عزیزم آدم ها و افکارشون با هم فرق دارن

شاید مثلا شما رو ماشینت حساس باشی ولی یه خانوم دیگه رو ظرف و ظروف و وسایل خونش

این اصلا چیز بدی نیست

چیز غیر طبیعی و غیر معمولی نیست به خدا

همه قرار نیست مثل ما فکر کنن و عمل کنن