2777
2789
عنوان

چقدر تاپیکی که بچشون یه ظرف توی مهمونی شکسته بود عجیب بود

| مشاهده متن کامل بحث + 5827 بازدید | 153 پست
نه بچه ی من اصلا وسط مهمانی ول نیست خانم، هم خودمون هم پرستارش همیشه مراقبیم جبران هم خیلی کار خوبیه ...

فرض کن اون خانم مشکل داره که از نظر من اصلا اینطور نیست. اما رفتار شما عجیب تره که واسه بشقاب فامیل یه بنده خدایی تاپیک زدی.. شما چیکار داری اصلا ... شما و پرستار بچت!!! به فکر خودتون و زندگی خودتون باشید و کمتر به مسائل دیگران فکر کنید بهتر نیست؟

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه چینی زرین الان فوقش ۲۰ تومن باشه انگار سرویس ورساچه یا نریتاکش رو شکونده بود همشوکه همونم خونه ی ...

تو عکس از سرویس ورساچه ات بده ببینیم😑😑😑

شماها تو نی نی سایت فقط بلدین حرف

مفت بزنین😑😑😑

تو عمرتم سرویس درست حسابی ندیدی

تو بده سرویستو بچه مردم بشکنن😒😒😒

نی نی سایت پُر شده از کاربرای زرنگی که میان پشت هم تاپیکای گدایی و آه و ناله میزنن و میگن شام نداریم ... حسرت یه کیلو میوه داریم.... یا میگن نمیتونم برای بچم مرغ بخرم .... باهمین حرفا احمق فرضتون میکنن و کلی پول ازتون میگیرن ... انقد ساده نباشید و برای این مفت‌خور ها پول نزنید و هارشون نکنید مثل این خانمی که دستش رو شد از کاربرا چندین میلیون به بهونه ثبت نام بچش گرفته ، بعدش پررو پررو میگفت من به کاربرا برای پول نگفتم خودشون پول زدن😑😑😂😂

جواب ابله هااا خاموشیست❤️😎

گمشو بابا

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
عزیزم فکر میکنن با این حرف‌ها پولدار و لارج به نظر میانولی در واقع با این حرف ها بیفکر و بی نظم به ن ...

اخه اصلا بحث مالی نیست بحث داشتن شعور و قبول اینه که به هرحال ضرری وارد شده و باید قبول کنی بچه تو بگی عذرخواهی کنه و سعی کنه مراقب باشه بحث تربیتیه و خودتم برای طرف جبران کنی. این یعنی شعور و تربیت نه اینکه بگی حالا مگه چقدر پولشه با قلدری.

اره الان هم منشی ش داره تایپ میکنه 😂😂😂😍

دقیقااا🤣🤣🤣

اومده فقط یه چیزی بگه🤣🤣🤣🤣

معلومه ندید پدیده دلم براش سوخت😁😁😁

نی نی سایت پُر شده از کاربرای زرنگی که میان پشت هم تاپیکای گدایی و آه و ناله میزنن و میگن شام نداریم ... حسرت یه کیلو میوه داریم.... یا میگن نمیتونم برای بچم مرغ بخرم .... باهمین حرفا احمق فرضتون میکنن و کلی پول ازتون میگیرن ... انقد ساده نباشید و برای این مفت‌خور ها پول نزنید و هارشون نکنید مثل این خانمی که دستش رو شد از کاربرا چندین میلیون به بهونه ثبت نام بچش گرفته ، بعدش پررو پررو میگفت من به کاربرا برای پول نگفتم خودشون پول زدن😑😑😂😂

جواب ابله هااا خاموشیست❤️😎

ابله خودتی. دیگه هم تو بحث دیگران فضولی نکن!

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
نه بچه ی من اصلا وسط مهمانی ول نیست خانم، هم خودمون هم پرستارش همیشه مراقبیم جبران هم خیلی کار خوبیه ...

عزیزم خواهر شوهر من خیلی پولدارِ هرسال ظرفاشو عوض میکنه اگه بچه ام یه بار یکی از بشقاباشو بشکونه بله حتما میگردم و از سرش میخرم 

پارسال دختر خودش یکی از سرویس نوروزی های خودشو شکوند واقعا ناراحت شد 

هی نفسی میاد و میگاد🙃

عزیزم یکی دیگه ظرف داخل خونش شکسته و یک نفر دیگه جبران کرده شما چرا دلگیر شدی؟

شما شاید دوست داشته باشی سالی یکبار کل وسایلمو تغییر بدی و پولش رو هم داشته باشی ولی اکثر عروس خانوم ها چنین شرایطی ندارن

شما وقتی میتونی اون میزبان رو قضاوت کنی که از لحاظ درآمد کاملا هم سطح اون خانوم باشی و البته عقایدتم مثل اون باشه

چون خیلیا حتی اگر پولشون هم برسه ظروف چینیشون رو تا سالمندی نگه میدارن و این رو نشونه ی اصالت و قدمت میدونن

ابله خودتی. دیگه هم تو بحث دیگران فضولی نکن!

زر مفت زیاد میزنی اما من حوصلم نمیگشه با ت عن جر بحث کنم 🤝😂

دیگه هم ریپ نزن بی خاصیت

مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ‌ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا ‌سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐
مگه سرویسش از بین رفته عزیزمیه بشقابش شکسته، ظرف شکستنی میشکنه دیگه ، انقدر ناراحتی که نداره

چ ی بشقاب چ ده تا بالاخره ناقص شده اگ ظرف ارزون بشکنه مشکلی نیست اما ظرف گرون خیلی فشار ب ادم میاد

فرض کن اون خانم مشکل داره که از نظر من اصلا اینطور نیست. اما رفتار شما عجیب تره که واسه بشقاب فامیل ...

ولش کنید بچها

جوابشو ندید بخدا چرت و پرت میگه😁😁😁😁

معلومه کمبود داره بیچاره