2777
2789
عنوان

چقدر تاپیکی که بچشون یه ظرف توی مهمونی شکسته بود عجیب بود

| مشاهده متن کامل بحث + 5827 بازدید | 153 پست

تاپیک های پربازدید یه طرف،

اون تاپیک های که بقیه براشون میزنن هم یه طرف

من بچه ندارم ولی اگه داشتم،

اگه ظرف برا خودمون بود من شخصا میگفتم فدای سرش

اما ظرف یه تازه عروس رو نمیتونم بگم فدا سر بچم

چون نمیتونم مال بقیه رو فدا بچم کنم

و حتما جبران خسارت میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیک شما عجیب تره... یعنی از  اونایی که بچتو ول میکنی وسط مهمونی و اصلا اهمیت نمیدی چیکار میکنه؟

خانمی که اون تاپیک رو زد نشون داد که چقدر باشعوره 

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  

من تازه ازدواج کردم خیلی حساس بودم لعدا بچه دار شدم چون نصف بیشتر سرویسمو شکوند فهمیدم ارزش نداره حتی ی بار هم کابینت بالا اومد زد پایین تمام ظرفا خورد و خاکشیر شد

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

.الله نیاز نبود ی سرویس بخره بازار شوش دونه ای میفروشن 

ی مغازه هم سمت ما هست دونه ای میفروشه سرویسمو که من سال ۹۳ خریده بودم لب پر شده بود بشقابش رفتم عکس دادم واسم اورد 

چرا دیگپبخوام یه سرویس بخرممم

یه چینی زرین الان فوقش ۲۰ تومن باشه انگار سرویس ورساچه یا نریتاکش رو شکونده بود همشوکه همونم خونه ی ...

خانم ۲۰ تومن برای شما ۲۰ تومنه

برای مردم ۲۰ میلیون تومنه

بخش عمده مردم درامد شون زیر ماهی ۲۰ میلیونه

و این مبلغ میشه درآمد ۱ ماه شون

اداره کار بخوای در نظر بگیری که میشه دو ماه و نیم 

شما هم یه چیزی یاد گرفتین هی میگین ! رو تربیت بچه ش کار کنه چیه ؟ ظرف از دست بچه افتاده شکسته ، چه ر ...

همینو بگو خدایی خل میزنن یا خودشونو زدن ب خنگی انگار بچه رفته سر کابین یکی یکی بزور اندادخته شکسته ک رو تربیتش کار کنن 

فقط میخوان ی چی بگن خودشون هم نمیدونن دارن جی میگن

مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ‌ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا ‌سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐
چه سختی؟ چرا من اصلا متوجه نمیشم

عزیزم! متوجه ام چی میگی اما خب شرایط آدمها متفاوته..یک وقتی رودربایستی دارن، یک وقتی طرف از نظر مالی ضعیفه یا خسیسه آدم معذب میشه...شخصا میگم فدای سرش! به قول دوستم سر سالم باشه چیزی که زیاده کلاه!

شما هم یه چیزی یاد گرفتین هی میگین ! رو تربیت بچه ش کار کنه چیه ؟ ظرف از دست بچه افتاده شکسته ، چه ر ...

خب حداقل میتونه بیشتر حواسش به بچه باشه.

از مامان هایی که به بچه حواسشون نیست و بچه هی خراب کاری میکنه ، اذیت میکنه ، بدم میاد.

بعدشم عزیزم من مخاطبم استارتره. حوصله ندارم با کاربرا چت کنم. واسه همین امضام نوشتم به جز استارتر هیشکی ریپ نزنه

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری