من تازه ازدواج کردم خیلی حساس بودم لعدا بچه دار شدم چون نصف بیشتر سرویسمو شکوند فهمیدم ارزش نداره حتی ی بار هم کابینت بالا اومد زد پایین تمام ظرفا خورد و خاکشیر شد
❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
عزیزم! متوجه ام چی میگی اما خب شرایط آدمها متفاوته..یک وقتی رودربایستی دارن، یک وقتی طرف از نظر مالی ضعیفه یا خسیسه آدم معذب میشه...شخصا میگم فدای سرش! به قول دوستم سر سالم باشه چیزی که زیاده کلاه!
شما هم یه چیزی یاد گرفتین هی میگین ! رو تربیت بچه ش کار کنه چیه ؟ ظرف از دست بچه افتاده شکسته ، چه ر ...
خب حداقل میتونه بیشتر حواسش به بچه باشه.
از مامان هایی که به بچه حواسشون نیست و بچه هی خراب کاری میکنه ، اذیت میکنه ، بدم میاد.
بعدشم عزیزم من مخاطبم استارتره. حوصله ندارم با کاربرا چت کنم. واسه همین امضام نوشتم به جز استارتر هیشکی ریپ نزنه
به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو. من به اسم کاربری دقت نمیکنم . عاشق کتاب خوندنم کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری