2777
2789
عنوان

جوجه ازدک زشت بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 20 پست

با خوندن این تاپیک قلبم گرفت 

بدون که تنها نیستی 

کاش میشد خانواده رو عوض کرد و برای همیشه از همچین آدم های سمی جدا شد.حیف که مادر دومی وجود نداره و باید تا ابد سایه همچین مادر و خواهری رو زندگیت باشه.تنها چاره اینه خودت رو مشغول کنی تا دیگه خاطرات مرور نشه 

زیاد به این موضوع فکر نکن چون منو خواهرم بچه بودیم دوتا دوست داشتیم هم سن خودمون بی نهایت زیبا بودن ...

بله دقیقا...من هم صورتم بشدت تغییر کرد خیلی زیباشدم 24سالگی اینقدر خاستگار داشتم ک شوهر کردم..خواهرم 30سالگی با اولین خاستگار ازدواج کرد و الان تو صف عمل بینی و لبه..چون شوهرش ازش خواسته..ولی زخم دل ترمیم نمیشه

قضاوت كردن ممنوع  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون خانوادم نمی فهمن با من چه کردن و چه می کنن،اصلا درک هیچیو ندارن،مجبورم سکوت کنم چون اگه حرف بزنم ...

دقیقا مشکل نسل ما همینه..متاسفانه مادرو پدرا اگاهی زیادی نداشتن و ما تاوانشو میدیم

قضاوت كردن ممنوع