2777
2789
عنوان

زیر تختخوابم دستبند پیدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1358 بازدید | 40 پست
ینی چی؟ متوجه منظورتون نمیشم ؟!!!

میخوام بفهمم دفع فضولات بدنت چقدر کمه که انقدر سودازده شدی

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا بنده خدا چیزی هم نگفتا،انقد بی احترامی خوب نیست

خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚
حالا بنده خدا چیزی هم نگفتا،انقد بی احترامی خوب نیست

من چه بی احترامی ای کردم ، می‌خوام کمکش کنم از سر فکر و خیال راحت شه

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
خوشبحالتون عقل ندارید راحتیدیا دارید فقط محض تاپیک زدن یه چرتی میگید که بیکار نمونید

عقل که تو نداری با این حرف زدنت 

چرت هم تو میگی که ذره ای ادب نداری 

بترس از دادگاهی ک قاضیش شاهد هم بوده!!

عزیزم خیلی قشنگ تر هم می‌تونستی حرف بزنی . واقعا چقدر راحت به آدم ها توهین میکنید 

بترس از دادگاهی ک قاضیش شاهد هم بوده!!

بد به دلت راه نده اسی 

مطمئن باش ماله خواهرت بوده دستبند 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲