2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان تو این فکرم 

ایا بخاطر عشق باهاش ازدواج کنم یا جواب منفی بدم 

شاید عشق کافی نباشه

خواب زن چپه❌ خواب ظن چپه✔️......................گرگ باران دیده❌گرگ بالان دیده ✔️.................اول التماس میکنه بیاد تو زندگیت یه عالمه تلاش میکنه دوسش داشته باشی،عاشق که شدی میره و میگه منطقی باش ما به درد هم نمی خوریم 
حتمااا خوب فکراتو بکن :)

میترسم 

خواب زن چپه❌ خواب ظن چپه✔️......................گرگ باران دیده❌گرگ بالان دیده ✔️.................اول التماس میکنه بیاد تو زندگیت یه عالمه تلاش میکنه دوسش داشته باشی،عاشق که شدی میره و میگه منطقی باش ما به درد هم نمی خوریم 

میبخشه میبخشه تا جونش بالا بیاد 

اینقددد این قلب لعنتی میبخشه و موقعی که به خودش میاد میبینه دیگه عشقی نمونده برا بخشش 

هر اشتباهی که بخشیده میشه یه میزان از عشق هم باهاش کم میشه…

وقتی میبخشی بازم ته دلت یه غمی هست که تمومی نداره😔

این غم میشه یه عضو جدید تو بدنت که همیشه و هرلحظه همراهته

موقع خنده موقع غم موقع خواب بیداری ناهار شام بوسیدن عشقم گفتن بغل کردن هرثانیه میشه سوهان روحتتتتت

این غم میشه یه عضو جدید تو بدنت که همیشه و هرلحظه همراهتهموقع خنده موقع غم موقع خواب بیداری ناهار شا ...

دقیقا همین طوره سوهان روح واقعا کلمه بجاودرستیه برای این موضوع 

کاش فقط خیانت بابخشش حل میشد گاهی اوقات تقاص خطا وخیانت طرفو باید همسرش تا آخر عمرش بده این خیلی سخته