2777
2789
عنوان

بازم طلاق

167 بازدید | 11 پست

در عرض یک ماه خبر طلاق دو تا از هم سن هام رو شنیدم. هر دو فقط یکسال عقد بودند و با غریبه ازدواج کردند یکی شون کاملا سنتی ازدواج کرد و یکی شون دوست بودند

آدم دیگه به هیچ کس نمی تونه اعتماد کنه 

همینا رو می بینم بیشتر از ازدواج میترسم

الهی هر چی خیر و صلاح شون هست براشون اتفاق بیافته واقعا ناراحت میشم وقتی اینجور خبرا رو می شنوم

آدم منتظر کارت عروسی شونه بعد خبر طلاق میدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو روز دیگه شوهر جدید گیرشون میاد غصه نخور منم چند نفر طلاق گرفتن از دوستام همشون هم شوهر کردن دوبار ...

انشاالله همین طور بشه

ولی بالاخره طلاق خیلی روان آدم رو بهم می ریزه و تا آخر عمر خاطراتش هس

بنظرم روحیه فولادین میخواد

انشاالله همین طور بشهولی بالاخره طلاق خیلی روان آدم رو بهم می ریزه و تا آخر عمر خاطراتش هسبنظرم روحی ...

مخالفم 

خیلی خاطرات تلخ تر از این هست. من که اینطور فکر میکنم 

دنیا به کام دیویدشونه...
اره اینم هس مثل مریضی و مرگ خانواده یا اطرافیان

تک تک آزار هایی که میبینی بی مهری و خشونت و...

والا طلاق خیلی هم خوبه. خوش بحال خارجی ها با فرهنگ پیشرفته شون. زن اینجا باید پاسوز باشه 

دنیا به کام دیویدشونه...