2777
2789

بعدش یواش یواش کاشف ب عمل میاد آقا داره چتهارو ب سمت س س چت میبره ... وقتی میفهمه تو مثل خودش خراب و بی اخلاق نیستی ، خیلی وحشیانه مثل خری ک رم کرده جفتک زنان بای فور اور میگه ، و میره ، تمام دوستت دارم گفتناشو فراموش میکنه ، یعنی اصلا انگار دوستت  دارما کلا الکی بوده و هدفمند بوده ،،،، کاش مام مثل اینا سنگگگگ بودیم ی مشت بیخدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا سنگ شدی😂 خب کسیکه حجاب داره علنا با حجابش داره میگه آقا جان الاغ جان ب من حق نداری تو بگی

واقن ربطی ب حجاب نداشت 

کسی ک موهاش بیرونه یا ساق دستش یکم کوتاهه یا چادر نمیپوشه خراب نیست فقط استایلش متفاوته

واقن ربطی ب حجاب نداشت کسی ک موهاش بیرونه یا ساق دستش یکم کوتاهه یا چادر نمیپوشه خراب نیست فقط استای ...

ببین من ک نگفتم اینا خرابن .... فقط گفتم پسرا  احتمالا  راحتتر بتونن رو حساب خیال خام خودشون بگن خب اینکه کم حجابه پس به مسائل شرعی کمتر اهمیت میده، پس راحتتر میتونم بهش پیشنهاد  بدم  ، این آقا هم ک با من صحبت کرد تا ی هفته خیلی مودب بود از همکارامه ولی خب  ذاتشون خرابه دیگه 

اره واقعا ربطی به حجاب نداشت شخصیت خود ادم گویای همه چیز هست بجز این قسمت با بقیه صحبتات کاملا موافق ...

قربونت برم ، من خودم قبلا بیحجاب بودم ، با ببحجابام مشکلی ندارم ،   ذاتتم سالمه الحمدلله تا حالا با هیچ پسری ارتباط فیزیکی نداشتم ، میدونم اکثر  دخترای بیحجاب دلشون  پاکه ولی خب پسرا ب ظاهر نگا میکنن از رو ظاهر قضاوت میکنن تو دل آدم ک نیستن ، قبلن ک بی حجاب بودم ،خیلی راحت و زود میرفتن سر اصل مطلب در جا بلاک میکردم  ، ولی الان ک  دو ساله حجاب دارم با احتیاط رفتار میکنن باهام  ، یعنی جرات نمیکنه کسی بهم تو بگه،  ب این پسره بیشعورم فرصت دادم چون مودبانه اومد جلو ولی تو زرد عذاب در اومد

قربونت برم ، من خودم قبلا بیحجاب بودم ، با ببحجابام مشکلی ندارم ، ذاتتم سالمه الحمدلله تا حالا با ...

عزیزکم حجابی که یکم حالا از نظر ازادی مو و یا طبق مد روز بودن باشه با بدحجابایی که ممکنه حتی همیشه هم شال سرشون باشه ولی ساپورت تنگ و جیغ و مانتوی بشدت چسبون میپوشن فرق داره قشنگم من منظورم مورد دومه ، بعد کلا کسی که ذات نداشته باشه هم نوع های خودشو بهتر میشناسه و میره سمت همونا ولی بعضیا چون شرف ندارن از عمد دست میذارن رو دختری که حتی رفتاراش هم نشون از نجابت میده و میخوان تیری در تاریکی بزنن

تهشم فقط دختره ضربه میخوره ازشون، من منظورم اون دسته افراد هست.