2777
2789
عنوان

علائم بارداری یک روز بعد موعد پری

2115 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من ماه چهارمه اقدامم  امروز روز پری بود نشدم  ولی کمر درد دل درد ترشح دارم تکرر ادرار حساسیت سینه سرگیجه بی اشتهایی ممکنه باردار باشم؟  پریودامم منظمه میترسم بی بی چک بزنم زود باشه نشون نده بنظرتون باردارم؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی دوروز دیگه هم صبر کن اگه بی بی بزنی منفی باشه تو ذوقت میخوره و مواظب باش چیزای سنگین بلند نکنی من همین علائمو داشتم ولی سه روز پیش بچم سقط شد خیلی ناراحتم تا بچم سقط شد حساسیت سینم از بین رفت

من فرزند اولمو یک روز تاخیر بی بی چک زدم مثبت شدبارداری دومم هم همینطور

منم فرزند اولم و بعد چهار روز تاخیر پریودم بی بی زدم مثبت نشون داد درست بود  ولی الان تحمل ندارم صبر کنم برا چند روز دیگه 

انقدر از بی بی چک منفی میترسم کلا دپرس میشم اینجوری ام بلاتکلیفم خیلی بده 😓

اره من خودم چون اقدام داشتم چند روز قبل پری بی بی زدم منفی بود روزارو میشمردم ولی بنظر خودم دیر می‌گذشت منتظر بودم از موعدم بگذره تا از بلاتکلیفی در بیام ولی خودم مطمئن بودم چون همین علائم شمارو داشتم

امیدوارم برام دعا کنین این دومین سقطم بود سه سال پیشم سقط داشتم البته بخاطر یه وسیله سنگین بلند کردم ولی این بار خیلی مواظب بودم خودمم نفهمیدم از استرس بود از چی بود ک سقط شد

امیدوارم برام دعا کنین این دومین سقطم بود سه سال پیشم سقط داشتم البته بخاطر یه وسیله سنگین بلند کردم ...

ان شاالله خدا دل همه کسایی ک منتظر بچه هستند رو  شاد کنه از جمله شما ❤️ عزیزم متوسل ب اقا امام حسین و حضرت عباس شو زیارت عاشورا هر روز بخون ان شاالله نتیجه میبینی.