2777
2789
عنوان

کی دلش مامان میخواد💔

164 بازدید | 14 پست

واسم عجیبه یه مادر چطور میتونه بچه شو دوست نداشته باشه

مگه نمیگن مامانا با تب کردن بچه شون میمیرن پس مال من چرا اینطوری نیست حتی یه ذره دوسم نداره

چقد بچه بودم به این خاطر تحقیر میشدم روزایی که جلسه میزاشتن واسه مامانا 

وقتی که معلممون گفت انشا در مورد مادر بنویسید ولی من چیزی نداشتم که بنویسم

وقتی بچه ها با هم دعواشون میشد و بهم دیگه میگفتن مامانمو برات میارم

دیگه بچه نیستم ولی هنوزم وقتی میبینم یه خانم میخواد راجع به بچش حرف بزنه میگه بچم اینطوری بچم اونطوری قلبم میشکنه 

وقتی میبنم و یا میشنوم که دیگران چه کارا که به خاطر بچه هاشون نکردن

چی بگم دلم خونه.....

مامانای شما چطورین؟

من مامانم فقط هست 

اما من دیگه به اسم مامان نمیبینم 

کلمه مامان لیاقت میخواد

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه مادرا بچه ها شون رو دوست دارن مطمعن باش . ولی خب بعضیا مشکلاتی دیگه ای دارن و کمتر دوس داشتن خودشون رو بروز میدن

وقتی من بچه بودم ۵. تا خواهر برادر بودیم .الان هم مامانم یه دختر ته تغاری داره 

زمان ما به بچه ها زیاد محبت نمیشد .ولی الان ابجیم ته تغاری غرق نعمته و دوس داشتنه .زمان الان با قدیم فرق داره

همه مادرا بچه ها شون رو دوست دارن مطمعن باش . ولی خب بعضیا مشکلاتی دیگه ای دارن و کمتر دوس داشتن خود ...

اصلا

اصلا

اصلا

من بچه بودم منو ول کرد و رفت 

هیچ نخواست و نمیخواد که منو ببینه

من خودمو تحقیر کردم و ازش خواستم محبتشو گدایی کردم

ولی بازم گفت نه 

منو نخواست

مطمعنم مادرت مشکلات بسیاری داشته خصوصا از طرف پدرتون

عزیزم من خودم اونجا بودم و دیدم اتفاقاتی که افتاد رو همه رو یادمه و اینطور که شما میگین نبود اصلا

چند بار ازش خواستم که بینمش هر بار میگه نه

اگر هم بر فرض محال در گذشته مشکلی با پدرم داشته الان سالها گذشته و سالهاست که جدا شدن

ولی دریغ از یه ذره علاقه که این خانم نسبت به من داشته باشن

واسم عجیبه واقعا

ضمنا میدونم شما خانم مهربونی هستین و دارین سعی میکنید قضاوت نکنید چون کامل در جریان نیستین

ولی من کامل در جریانم و اتفاقات رو کامل یادمه ادمِ بی انصافی هم نیستم ولی کاملا مطمئنم که ایشون ذره ای منو دوست ندارن و همین واسم عجیبه

نمیشه از یه نفر صرفا چون خانمه و بچه به دنیا اورده طرفداری کرد

حیوونا هم بچه به دنیا میارن تازه کلی هم از بچه هاشون مراقبت میکنن

بچه به دنیا اوردن مسئولیت داره 

عذر میخوام پر حرفی کردم🙏

مطمعنم مادرت مشکلات بسیاری داشته خصوصا از طرف پدرتون

بعضی موقع ها با خودم میگم دوسم نداره کاش یکم مسئولیت پذیر بود گاهی با خودش میگفت این بچه ایه که من به دنیاش اوردم یه سری وظایف در قبالش دارم 

عزیزم من خودم اونجا بودم و دیدم اتفاقاتی که افتاد رو همه رو یادمه و اینطور که شما میگین نبود اصلاچند ...

نه عزیزم حق داری . فقط دوست داشتم دلت رو آروم کنم .انشاالله اونقد اتفاقات خوب برات بیفته که جبران همه دل شکستگی هات بشه عزیزم