2777
2789
عنوان

توجه کردید

114 بازدید | 6 پست

اینستا گوگل سایت همه جا

دارن بهت عذاب وجدان میدن مقابل تغذیه ت

نون نخور شکر نخور برنج نخور روغن فلان نخور تنقلات نخور

با این همه نخوردنا بیماریها هم بیشتر شده

اصلا زمان مادرای ما چمیدونستن رژیم چیه سالمتر هم بودن والا

الان من به شخصه همه غذایی میخورما ولی با عذاب وجدان و این بنظرم خ بده

گــ🌹ـلی نمانده خـ🦋ـودت گل باش...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زمان قدیم قند مصنوعی وانواع شیرنی وفست فود نبود.اصلاح تغذیه روش درستی هست که باید فرهنگ سازی بشه.

اره بجای روغن های صنعتی  اگه روغن کنجد و زیتون  جایگزین بشه عالیه . حتی تاثیرش تو پوست هم مشاهده میشه 

به نظر من تشویق به سالم خوری بد نیست به من حس عذاب وجدان نمیده زمان قدیمم باز غذاها و خوراکی ها به اندازه ی الان مضر نبودن خب الان هیچیمون دیگه سالم نیست غذا که به کنار حتی هوایی که نفس میکشیمم با زمان قدیم خیلی فرق داره و آلودگی بیشتری داره

به نظر من تشویق به سالم خوری بد نیست به من حس عذاب وجدان نمیده زمان قدیمم باز غذاها و خوراکی ها به ا ...

نمیدونم من کلا محدودیت و مراقبت اذیتم میکنه دلم میخواد ازادانه بدون ترس از نتیجه عمل کنم

گــ🌹ـلی نمانده خـ🦋ـودت گل باش...