2777
2789
بله ازمایش خون و مدفوع دادند ولی هنوز نتایجشون کامل نشده

منشا خونریزی احتمالا روده بزرگ باشه.. در آزمایشات هم قسمت سی بی سی آزمایش تا حدودی مشکل رو نشون میده.. ولی نیاز ب آندو و کولو احتمالش زیاده.. درد هم دارند؟ یبوست یا اسهال؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل و درد معده ندارن

باشه دلایل مختلفی میتونه داشته باشه با یه کلونوسکوپی و اندوسکوپی مشخص میشه حتی میتونه دلیلش عفونت باشه 

میدونم همین ازمایشا خودش استرس داره برات ولی در نود درصد مواقع چیزی نیست بابای من که لخته لخته خون بالا میاورد رگ معدش پاره شده بود که با اندوسکوپی درستش کردن 

سلام مجدد دوستان، خداروشکر برای بار دوم که مادرم ازمایش دادند جوابش منفی دراومد، ولی تو این مدت من مردم و زنده شدم، ان شاءالله همه ی مامانای دنیا تنشون همیشه سلامت و سایه ی پر مهرشون رو سر بچه هاشون باشه، آمین 

سلام مجدد دوستان، خداروشکر برای بار دوم که مادرم ازمایش دادند جوابش منفی دراومد، ولی تو این مدت من م ...

خدا رو شکر این استرسا فقط پدر ادمو در میاره ایشالا همیشه دلتون شاد باشع و سایه مادرتون مستدام