2777
2789
عنوان

یه جاری دارم

807 بازدید | 42 پست

خیلی سادس بی خیال خیلی 

میاد خونم سفره میکشم وجمع میکنم هیچ کاری نمیکنه 

ولی هیچ منظوری نداره نمیدونم چیکارش کنم 

منم گاهی ناراحت میشم 

میادمیگه چایی بریز 

شما بودین چیکارمیکردین؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما هم رفتی خونش کار نکن منم دوست ندارم تو مهمونی کار کنم یکی ام میاد خونم مهمون میگم تو بشین من از ...

رفتم خونشون گفت شام بمون خودم شام پختم 

۱۰۰بار خونمون دعوت شده ۲باردعوتم نکرده

رفتم خونشون گفت شام بمون خودم شام پختم ۱۰۰بار خونمون دعوت شده ۲باردعوتم نکرده

خب اشتباه کردی😐 من هر بار کسی دعوتم کنه دعوتش میکنم نکنه نمیکنم   تو خونم کار کنه کار میکنم کار نکنه نمیکنم    فقط کسایی رو بیشتر دعوت میکنم ک میدونم درک دارن یا شرایط ندارن 

معمولا هم جز خونه مادر شوهرم‌ جایی بلند نمیشم   همه ام میدونن خونم نمیزارم بلند بشم   تنها کسی ام که هر چی بگم بشین برام کار میکنه خواهر شوهرمه 

خب اشتباه کردی😐 من هر بار کسی دعوتم کنه دعوتش میکنم نکنه نمیکنم تو خونم کار کنه کار میکنم کار نکن ...

نمیشه فقط یه جاریمو دعوت کنم یکیشون همیشه دعوتم میکنه کارا میکنه 

اون برعکسه

تو هم همین کارو بکن دیگه حرصی نمیشی

خب اون همش سرزده میاد خونم 

بقیه دعوت کنم اینم میگم یه دختر داره اصلا به مامانش ترفته خیلی برام عجیبه

من که نمیرم اونجا 

یه سری ساعت ۱۲/۵شب اومد تا ۳/۵شب

از اونجایی که میدونی منظوری نداره به دل نگیر

من خودم اگه مهمون اینطوری باشه راحت ترم خوشم نمیاد کاری که بیاد تو آشپزخونه نهایتا لیوانای سر سفره رو جمع کنه

کاریش که نمیتونی بکنی قطعا قطع رابطم به این دلیل نمیشه

بهترین کار همینه که به دلت نگیری

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

از اونجایی که میدونی منظوری نداره به دل نگیرمن خودم اگه مهمون اینطوری باشه راحت ترم خوشم نمیاد کاری ...

دنبال بوه دوسالشم نمیدوه مگه گفتم بیاد ظرف بشوره من باید برم دنبالش