2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم انشاالله حال مریضتون خوب شه بحق امام حسین

مرسی دورت بگردم خیلی ممنونم💖🌿

🧡زهرا سادات خانومم🥰👋   /(^o^)\    این👇🏻👇🏻 امضارو نگه داشتم که به همه بگم من تو این حال بودم 🌱💙نامزد من شفا گرفته🧿🙏🏻🌹 این داستان زندگی منه👈🧚‍♂️🧡 یه نامزد دارم عقد کردشم و مثل دیوونه ها میپرستیدمش💚💚☘️🦋💙☘️🦋 همزمان درگیر سرطان خون و ام اس بود ولی خداروشکر هر دوتاشو باهم شکست داد و الان حالش خوبه مطمعنم🩵🥺 ۲۷ تیر کمرشو عمل کرد و از اون روز به بعد تا  ۶ شهریور پاهاشو اصلا حس نمیکرد ولی کم کم داره بهتر میشه🌿🩵ا🦋

بهش میگفتی کور که نبودی قبله ازدواج.حتی تا زمانیم که بچه دار نشده بودیم لال نبودی که.میگفتی.اصلا بهتر از من هست برای تو آخه بنده خدا.منم اصلا نمیخواستمت خیلی اصرار کردی به ازدواج گفتم بذار به این جوابه مثبت بدم آرزو به دل نمیره جوونه مردم.تو چند وقته فهمیدی من از قبله ازدواجمون میدونستمو نگفتم تا الان.حالام ناراحتی مهریه مو بده خونه رو به نامم کن.حضانت بچه هارم بده به خودم.من دستتم میبوسم از زیره قرآن ردت میکنم تا دمه خونه م بدرقه ت میکنم.

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒

میگفتی برو گمشوووو باباااا

برو بذار باد بیاد باباااااااا

برو خداتو شکر کن افتخار دادم زنت شم

ایشششش 

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

میگفتی برو گمشوووو باباااابرو بذار باد بیاد باباااااااابرو خداتو شکر کن افتخار دادم زنت شمایشششش

انقدرررر از من پایین تر بود انقدر شرایطش بد بود من که باهاش ازدواج کردم فامیلاشون باورش نمیشد توی روم میگفتن خیلی تعجب کردیم که تو باهاش ازدواج کردی 

اون براش مهم نیس الان داره خروپف میکنه من دارم گریه میکنم

گریه نکن لطفا وای میبینم همجنسم انقد ضعیفه عصبی میشم 

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
اون براش مهم نیس الان داره خروپف میکنه من دارم گریه میکنم

خوب به خودت برس.به بچهات و خونه زندگیت برس.خوشبو و خوشپوش باش .دیکه هر چی گفت بگو همین که هست.میخوای بخواه میخوای نخواه.بگو حوصله حرف زدن بهات را ندارم.برو پیش ننت که ازش خوشت میاد