2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😑غلط کردهبزن تو دهنش وقتی خوش خوشانش بود کور بود که ببینه شمارو؟؟؟؟

جلوهای بچه ها نمیتونم بزنم دهنش😂 

من بهش گفتم اتفاقا منم دقیقا همین حسو بهت دارم ولی بخاطر بچه ها مجبوری دارم تحمل میکنم 

میگفتی به درک مهم اینه به دل خودم میشینم عزیزم برو بگرد از من بهتر پیدا کردی بگیر برا خودت 

اگه گفت از تو بهتر هست بگو باشه هم حماقت منو نمیکنه به تو محل بده در آخر هم میتونی یه کشیده نرو ماده چاشنی کنی 😙

جلوهای بچه ها نمیتونم بزنم دهنش😂 من بهش گفتم اتفاقا منم دقیقا همین حسو بهت دارم ولی بخاطر بچه ها مج ...

افرین عالی گفتی

🧡زهرا سادات خانومم🥰👋   /(^o^)\    این👇🏻👇🏻 امضارو نگه داشتم که به همه بگم من تو این حال بودم 🌱💙نامزد من شفا گرفته🧿🙏🏻🌹 این داستان زندگی منه👈🧚‍♂️🧡 یه نامزد دارم عقد کردشم و مثل دیوونه ها میپرستیدمش💚💚☘️🦋💙☘️🦋 همزمان درگیر سرطان خون و ام اس بود ولی خداروشکر هر دوتاشو باهم شکست داد و الان حالش خوبه مطمعنم🩵🥺 ۲۷ تیر کمرشو عمل کرد و از اون روز به بعد تا  ۶ شهریور پاهاشو اصلا حس نمیکرد ولی کم کم داره بهتر میشه🌿🩵ا🦋

دعا میکنم زندگیتون خوب و شیرین بشه 🙏

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!

اوووو بعد ده سال و دوتا بچه دیگه این حرفا چیه 

تو هم کمتر لی لی به لالاش بذار فک میکنه خبریه خودتو مشغول کن با بچه ها و کارای دیگه به مرد هرچی کم محلی کنی وخودتو مستقل نشون بدی جذاب تری به پرو پاش نپیچ اگهناراحته تو خودشه و... وانمود کن که اصلن متوجه نشدی یعنی برات مهم نبوده