ترکیده9کرار مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 3837 عنوان یه حس ششم قوی بیاد لطفا 54 بازدید | 8 پست یه وسیله گم کردم خیلی ناراحتماگر کمکم کنه پیداش کنه یه مژدگانی خوب بهش میدم وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم 1403/05/05 | 23:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ترکیده9کرار مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 3837 کنم وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم
ترکیده9کرار مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 3837 پیدا میشه حس ششم هستید یا همینطوری میگید؟؟ وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم
rahaasali عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 1501 سلام من میتونم کمکت کنم عزمزمه من قبول میشم؟ کی میرم سرکار ومن درهیاهوی زندگی تورایافتم خدا✨️🧡✨️
ترکیده9کرار مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 3837 سلام من میتونم کمکت کنم عزیزم درخواستمو قبول کن وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم