2777
2789
عنوان

خوابگاه فرهنگیان

534 بازدید | 3 پست

سلام خانوم ها اونایی که فرهنگیان رفتن یه سوال داشتم ازتون خوابگاه میشه اون خوابگاهی که دانشگاه فرهنگیان خودش میده نگیریم بریم یه خوابگاه دیگه بگیریم؟ و اینکه خوابگاه دونفره میتونیم بگیریم از همون مال فرهنگیان رو؟ از خوابگاه فرهنگیان اردبیل کسی هست؟

خوابگاه ما اینطوریه که انقدر ظرفیت کم و تعداد بالاست که کمترینش اتاق ۶ نفرس

چون دانشگاه فرهنگیان دانشگاه سبانه روزیه بعید میدونم اتاقای کم تخته داشته باشه

چون دیدگاهشون اینه تا جای ممکن باید بچه هارو بکنیم تو خوابگاه😐🥴

خوابگاه ما اینطوریه که انقدر ظرفیت کم و تعداد بالاست که کمترینش اتاق ۶ نفرسچون دانشگاه فرهنگیان دانش ...

نمیتونیم خوابگاه دیگه بگیریم خودمون؟ ینی اصلا خوابگاه دونفره نداره هزینش بالا باشه هم مهم نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونیم خوابگاه دیگه بگیریم خودمون؟ ینی اصلا خوابگاه دونفره نداره هزینش بالا باشه هم مهم نیست

خوابگاه دونفره که خیلییییی بعید میدونم

بحث هزینه هم نیست

از همه خوابگاهیا ۴۵ درصد کسر میشه

چه یه روز بمونی خوابگاه چه ۷روز هفته رو

خوابگاه دیگه نمیدونم شرایطش چیه

ولی مثلا امسال از دانشگاه ما یه دختری که بیش از حد اصافه وزن داشت و از توالت فرنگی استفاده میکرد

با هماهنگیای سرپرست خوابگاه یه خونه اجاره کرده بود نزدیک دانشگاه

با این که از راه دور بود و خوابگاه اجباری

خب این ادم شرایط خاص داشت

غیر این نمیدونم چطوریه