2777
2789
عنوان

بارداری با تنبلی تخمدان

79 بازدید | 11 پست

دکتر میگه تنبلی تخمدانت ضعیف پریودیمم منظمه آزمایشا نرمال عفونت ندارم  ولی الان یکسال بیشتر شده باردار نمیشم ۳۰سالم انواع داروهای تقویتی هورمونی و آمپول آزادسازی زدم سرعت اسپرم شوهرم ۵۲دکتر گفت عالی نیست ولی قابل قبول به شوهرمم انواع داروهای تقویتی و یسری آمپول زده عکس رنگی هم گرفتم لوله هام باز بودن مشکلی نداشت نمیدونم دیگه چکار کنم 

شما با چه دارو و آمپولی باردار شدین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم تنبلی خفیف دارم اصلاح سبک رو امتحان کن 

خودم چند روزه شروع‌کردم 

اول اینکه هر روز یه دونه فولیک اسید بخور 

هر روز صبح زود پاشو نیم ساعت پیاده روی تند جوری که عرقت در بیاد و بعدشم صبحانه مفصل بخور 

استرس رو‌از خودت‌‌. دور کن 

گرمیجات بخور 

حامله میشی ان شالله

من یکسالی بود که پریودم نامنظم بود دو ماه دو ماه میامد.. مرداد ماه سال گذشته دکتر رفتم.. سونو گرفتم.. دکتر گفت تنبلی تخمدان داری... دارو داد بعدم گفت چربی.. نوشابه پیتزا سوسیس از این چیزا نخور سردیجات مثل بستنی هم نخورر.. من فقط یک ماه دارو ها رو خوردم.. و ماه اول بعد از تشخیص تنبلی تخمدان.. پریودم منظم شد.. بعد دوباره نامنظم شد دو ماه بعدش پریود شدم.. بعد دیگه پریود نشدم فکر کردم بهتر خاطر تنبلی هس.. در حالی که جلوگیری هم می کردم.. باردار شدم.. دو هفته بعد پسرم به دنیا میاد...... 30سالم هم هس