2777
2789
عنوان

نماز کن فیکون حضرت عباس(ع)

350 بازدید | 15 پست

میشه طریقه خوندنشو بگین و چه روزایی بهتره 

و کسی بوده مشکل بزرگی داشته معجزه شده براش 

من برای طلاقم میخوام بخونم که جدا نشم بنظرتون میشه به منم نظر کنن 

اگه هر کدوم از شما ها خوندین میشه منو دعا کنید 

یا زندگیم درست شه صلاح شه یا واقعا بخوابم دیگه بیدار نشم 

کشش ندارم دیگه

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱

فقط چله حق شناس بگیرید 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روز چهارشنبه توسل به ابوالفضل ،سرچ کنی میاد

روز چهارشنبه دادگاه دارم بعد نماز صبح بخونم؟

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱
فقط چله حق شناس بگیرید

دوبار گرفتم تا نصفه ولش کردم هی اتفاقای بد میفتاد برام 

نمیتونم وقتم ندارم مراقبه هاش انقد سخته من ۲۰روز از خونه بیرون نرفتم خیلی رعایت کردم هربار ی چیزی میشد وسطش دیگه نمیتونستم بخونم

حدیث کسا ب نیت اشتی کردنتون بخون ۴۰ روز ....

من هفته بعد دادگاه دارم خدایی که من چندین ماهه التماسش کردم به ۵ روز جواب منو نمیده

بله ، روز چهارشنبه توسل به امام جواد هم هست.ولی اگر زودتر میخوای دوشنبه نماز امام زمان بخون

مرسی عزیزم

دوبار گرفتم تا نصفه ولش کردم هی اتفاقای بد میفتاد برام نمیتونم وقتم ندارم مراقبه هاش انقد سخته من ۲۰ ...

اشکالی نداره که 

من آنقدر به بار گناه کردم حتی کبیره ولی معجزه متر حاجت گرفتم البته نایب داشتم 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
اشکالی نداره که من آنقدر به بار گناه کردم حتی کبیره ولی معجزه متر حاجت گرفتم البته نایب داشتم

نمیتونم از صبح تا غروب سرکارم 

پول نائبم ندارم چند ماه پیش ی نفر بهم گفت ۳ میلیون میگیرم 

انقدم درد دارم که دوس دارم ی جوری التماس کنم که کمکم کنن 

ولی باز راهی ندارم

نمیتونم از صبح تا غروب سرکارم پول نائبم ندارم چند ماه پیش ی نفر بهم گفت ۳ میلیون میگیرم انقدم درد دا ...

عزیزم بده خانم حبیب زاده بگیره یک و نیم میگیره‌  البته بازم هر جور راحتی من خودم این یک و نیم رو باید با کلی زور جمع کنم اخه پول کمی نیست اما ان‌ شالله  مشکلت. حل میشه  بسپر‌ اول به خدا و بعد به شهدا از همه اسون کمک بگیر منم برات دعا می‌کنم الهی که خواسته دلت‌ با خواست خدا یکی بشه و هر اون چیزی که میخوای برات‌ صلاح بشه غصه‌ نخور خدا خیلی بزرگه

شهید ابراهیم هادی رو یاد کن با شهید هادی و نوید صفری

عزیزم بده خانم حبیب زاده بگیره یک و نیم میگیره‌ البته بازم هر جور راحتی من خودم این یک و نیم رو بای ...

مرسی عزیزدلم 

متوسل شدم به شهدا از امروز میخوام به نیت چهل شهید زیارت عاشورا بخونم شهید های

دی نوید صفریو شهید پلارکو جهانیاری.... برام دعا کن آبجی خیلی محتاجم

مرسی عزیزدلم متوسل شدم به شهدا از امروز میخوام به نیت چهل شهید زیارت عاشورا بخونم شهید هایدی نوید صف ...

منم محتاجم‌ به دعات‌ آمد شالله که برات خیر رقم بخوره  💕💕💕🫂

منم محتاجم‌ به دعات‌ آمد شالله که برات خیر رقم بخوره 💕💕💕🫂

ان‌ شالله”