2777
2789
عنوان

در مقابل خواسته های پی در پی بچه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 24 پست

چیزایی که میخوره تو خونه بزار در دسترسش باشه ، وقتی میگه فلان چیزو بخر فقط بگو باشه دودیقه بعد یادش میره ، تو بازار هم همینطور ، اگه گریه میکنه فعلا نبرش بازار

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

بچه من دو و نیمه همینه یه پاشمعازس بس که بستنی دوس داره و.. خدا رو شکر تو فاز چیپس و پفک نیس. اسباب بازی هم بهش میگم داری یا بعدا میگیریم و .... فعلا اصرار نمیکنه ولی از خوراکی گذشت نمیکنه خیلی بده میدونی چون تنهاس و ما مجبوریم هی ببریم بیرون اونم خیمیگه مغازه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در مورد خوراکی ها الان سن و سال کشف کردنه دوست داره طعم های چیزهای مخلف بچشه از غذا محرومش نکن که بعدا باید التماسش کنی دو تا لقمه بذاری دهنش سخت و خسته کننده هست ولی صبوری کن 

کاملا درستهمن از این روش استفاده کردم و خیلی خوب جواب داده

همیشه یعنی گریه باید بکنه یابعضی وقتا یه چیزی بخواد بگیریم؟

مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما  زور به کسی تحمیل نشده باشه 
چن سالشه ؟ ممکنه تله نردبانی باشه

۳سال ونیم اون دیگه چیه

مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما  زور به کسی تحمیل نشده باشه 

پسر منم همین سنه من گوش نمیدم به حرفش مثلا دیروز گفت لوپ لوپ گفتم باشه چون یک ماه بود نگرفته بودم بعد امروز گفت خوراکی گفتم باشه بعد رفتیم تو مغازه گفت لوپ لوپم بگیر منم خیلی قاطع گفتم دست بزنی خوراکیتم میزارم سر جاش بعد خوراکیشو گرفت رفت بیرون 

از جلوی اسباب بازی فروشیم رد میشیم یکم نق میزنه تموم میشه میره 

در مورد خوراکی ها الان سن و سال کشف کردنه دوست داره طعم های چیزهای مخلف بچشه از غذا محرومش نکن که بع ...

نه والا اصلا از غذا محرومش نمیکنم ولی دیگه هی نمیتونم خوراکی مضر براش بخرم

۳سال ونیم اون دیگه چیه

تله نردبانی 

یعنی اینکه فهمیده شما را با گریه و داد و بیداد تسلیم میکنه و به هدفش میرسه 

دختر منم این مشکل داشت 

یه مدت باید بیخیالش بشی و هر زمانی دیدی داره سرو صدا میکنه اصلا اخم نکن و بی محلی نکن و عوضش هر ده دقیقه که داره گریه میکنه بغلش کن و باهاش همدلی کن مثلا بگو بله مامان جان میدونم چه احساسی داری من شما را دوست دارم 

تو اینترنت سرچ کن تله نردبانی برات میاد کامل 

و گرنه اگه بخوای تسلیمش شي فردا روزی بزرگ میشه و و همین روال را ادامه میده البته به یه راه و شکل  دیگه 

خوراکی که هوس می‌کنه و نیاز بدنشه باید بخوره در رابطه با اسباب بازی اگه تو خونه گفتی برات نمیخرم تو ...

نه اصلا خوراکی مفید ومیوه هرچقدر دوس داره میدم ات اشغال نمیخوام بخوره زیاد