2777
2789

سلام سلام من ۱۷سالمه فردا اولین جلسه ای هستش که میخام برم برای آموزش شنا بعد مربی بهم پیام داده که همراه با بازوبند بیا بازوبند مگه برای بچه ها نیست ؟ بعد اولین آموزشش چی هستش میشه راهنماییم کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا غریق نجات رفتم خیلی وقت شنا میکنم 

این که شما میگی بدتون نیاد مربیتون ناشی هستش من یادمه روز اول مربیمون همه گوش گیر دماغ گیر گرفت تحویلم نداد بعدا جلسه سوم چهارم بازوبند و کمربند  میداد تخته هم برای بعضی ها به اونایی که دیگه خیلی میترسیدن 

تو ترم اولم همه دوچرخه و کرال پشت بلد بودن حتی کرال سینه هم تو همون ترم یاد می‌داد 

درحال ساخت ....:)

من تا غریق نجات رفتم خیلی وقت شنا میکنم این که شما میگی بدتون نیاد مربیتون ناشی هستش من یادمه روز او ...

آخه فرمی که من پر کردم زدم هیچ آشنایی با شنا ندارم گفتم شاید برای همون باشه 

آخه فرمی که من پر کردم زدم هیچ آشنایی با شنا ندارم گفتم شاید برای همون باشه

خب شایدم شیوه ایشون اینجوری نمی‌خوام پیش زمینه ذهنی درست کنم برات 

ولی تجربه چندین ساله من این هرچی بدون کمکی باشی و خودت شنا کنی بهتر یاد میگیری 

من تا غریق نجات رفتم خیلی وقت شنا میکنم این که شما میگی بدتون نیاد مربیتون ناشی هستش من یادمه روز او ...

بهم گفت با عینک و بازوبند بیا یعنی ناشیه؟ الکی یعنی پول دارم میدم😕

بهم گفت با عینک و بازوبند بیا یعنی ناشیه؟ الکی یعنی پول دارم میدم😕

عینک که همه میزنن عزیزم این چه حرفیه😂😁

نمی‌دونم من با ده دوازده مربی سرو کار داشتم ندیدم کسی بگه بازو بند یکی فقط می‌گفت کمربند که کارش خوب نبود اون 

شهر بزرگی درسته؟

بازوبند نه برای بچه ها نیست

کلا وقتی ببرتت تو ۲ متری به بعد نیاز داری برای پا دوچرخه

ولی اینو باید خود استخر بهت بده

اولین باره میشنوم 

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
عزیزم من نمیتونم شنا دوچرخه بزنم باید چیکار کنم؟؟

چرا نمیتونی عزیزم روزای اولته؟

چه مشکلی داری پا نمیتونی بزنی یا دست

عصب و ماهیچه هات هماهنگی ندارن

ولی اگه دست میتونی بزنی پا نمیشه احتمالا خیلی صاف وایمیسی

عزیزم من نمیتونم شنا دوچرخه بزنم باید چیکار کنم؟؟

عزیزم یه اشتباهی که همه میکنن اینه که وقتی پا دوچرخه میزنن، پاهاشون مثل دوچرخه سواری واقعی عمود به سمت پایینه. در صورتی که توی شنا ما باید پا دوجرهع رو به سمت خارج بزنیم. یعنی نه افقی نه عمودی. مورب بزن پاهارو روی آب می مونی

🩷

من بخاطر ویلن زدن گردن و کتفم داغون شده نتونسم ادامه بدم حتی موقع درس خوندن اذیت میشم ولی شنارو خیلی دوس دارم تا حالا انجام ندادم  بنظرت مشکلی برا گردنم پیش نمیاد ؟