2777
2789

بچه ها نوه نوه س دیگه چ فرقی بین نوه دختری با پسری هست ک انقدر فرق میزارن 

از در وارد میشم اصلا یه نگاه نمیکنه بچه ها رو ی جان نمیگه ولی بچه های خواهرشوهرام میبینه میخواد جونشو بده براشون 

اینجام غریبم خونواده خودم نیستن بچه های من جز خونه مادربزرگ جایی نمیرن چقدر دلم میشکنه از این رفتارهاش😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بفرستشون خانه بازی . دوست پیدا کن برید اونجا 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

از الان تمرین کن واست مهم نباشه کی چقدر محبت میکنه محبت و توجه از دیگران گدایی نکن این طرز تفکر ب بچه هاتم منتقل میکنی خودت و شوهرت بچه هاتونو از عشق و توجه سیراب کنید ک اصلا متوجه افراد دیگه نشن

میرم خونش اخماشو میکنه تو هم ک نریم ولی شوهرم تنها میره ب زور نگه میداره چند ساعت چطور میشه پسرتو بخوای زن و بچه شو نخوای این بچه ها هم بچه های پسرتن چ فرقی میکنن با بچه های خودت😕

برشون کلاس،پارک و....اینقدر خودتون رو درگیر نکنیدمحبت باید دلی باشه،وقتی نیست چه حاصل؟؟؟

دقیقا بارها خواستم ب شوهرم شکایت کنم ولی پشیمون شدم محبتی ک از ته دل نباشه ب چ درد بچه من میخوره

مادربزرگ منم مارو دوس نداره

امروز شنیدم کثافت دار و ندارشو داره میده دختر بزرگش که سال به سال بهش سر نمیزنه گرفتاریاش واسه ماس

منم به مامانم گفنم دیگه هیچ وقت نمیرم خونش