2777
2789
اون دوتا دوستاش بهش نگفتن خانومت هم بیار؟

خانم یکی از دوستاش بهم زنگ زد گفت که شما نمیایید و صحبت کرد کلی؛من به همسرم گفتم خوب حالا که همه میان منم بیام،گفت نه میخوام تنها برم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی دونم،گفتش که می خواد تنهایی بره یکم بگرده خستگیش دربره

بگو وقتیکه رفقات زناشونو میارن چ دلیلی داره ک تو منو نبری!حتی ممکنه پیش رفیقاتم بد ب نظر بیاد خب...

بنظرت نمیخواد بپیچونه بجاش جای دیگه ای بره؟؟

دخـتـر آریـایـی 💙                                                           ۱۴۰۰.۰۶.۰۹:)🤍
یعنی چی؟ وقتی اونا دارن با خانواده میان چرا باید ایشون، تک و تنها وسط جمع خانوادگی اونا باشه در حالی ...

من همه موارد رو بهش گفتم وگفتش که نه موردی نداره و رفیقام منو میشناسن توهم نمیخواد الکی پاشی بیایی

عزیزم چطور کنار اومدین با این کار همسرتون فکر من خیلی ... یا شما خیلی به روزین 🥲

هنوز که نرفته فردا قراره بره

من زندگیم رو بر پایه اعتماد ساختم کسی که بخواد خیانت کنه و.. ایندفعه کنترل کنی دفع بعد جای دیگه ای انجامش میده 

من نسبت به خودم اعتماد بنفس دارم که به نوبه خودم کاملم دیگه اون اگر میخواد بره حرکتی بزنه مشکل از خودشه پس منم خیلی ذهنم درگیر نمیکنم🌚✅