2777
2789
عنوان

خانمای منطقی کمک

171 بازدید | 22 پست

خانمای احساسی مثل خودم در لحظه و بدون فکر واکنش نشون نیدن برا همین گفتم منطقی

همسرم بارها خیانت کرده و من چون ازدواج دوممه مجبور ب تحمل بودم بخاطر خونوادم ک قلبشونو نشکنم و چون ناخواسته زود بچه دار شدم خودش دلیل چشم پوشی بود

از خوبیاش بگم از لحاظ مالی مشکلی ندارم و کاملا اوکیه منو دوست داره و ب زندگیمون و پیشرفتمون خیلی فکر میکنه و تلاش میکنه

از بدیاش بگم زیاده خلاصه اش اینه بددهنه دست بزن داره خیانت میکنه و ادم بشدت دروغگویی هستش

بعد از بدترین خیانتا ک ب چشم دیدم اخرین بار مچشو با زن رفیقش گرفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم بچه شما مادر راضي و شاد ميخواد..بزرگش كني ميره سر زندگي خودش و شما ميموني و عمري كه تباه شد..ق ...

خيليا اينجوري بودن موندن براي بچه و خيلي شرايط ديگه ولي كل عمرشون تباه شد و هرگز زندگي شادي نداشتن..سعي كن به خاطر بچت به خودن فكركني نه حرف بقيه

حالا یهو تو گوشیش دیدم هنوز با زن رفیقش رابطه داره و شوکه شدم نمیدونم چیکار کنم گیجم از غروب دارم فک میکنم ب هیچ نتیجه ای نرسیدم بچه ام خیلی وابسته اس ب جفتمون بچه تو شکمم ۳ماهه اس و نمیدونم نگهش دارم یا ن 

دوتا راه دارم 

اول اینکه تموم زندگیش ب نام منه بچمو بردارم و جدا شم برم اینم سقط کنم ی گناه اضافه شه بهتره تا ی بچه بی گناهو بدنیا بیارم وسط این جهنم اینجوری راحت زندگیمو میکنم

دوم اینکه بخاطر ابرو و خونوادم و بچهام بمونم و نادیده بگیرمش و فقط بگذرونم تا تموم شه همه راضی باشن خودم مهم نیستم

ناراحت نشید کسی که آدم دوست داره چطور خیانت می‌کنه حتما مشاور بگیرید

همسرم همه زنارو دوس داره و برا همشون همینجوریه نمیگم فقط منو دوس داره اما برای موندنم تلاش میکنه و راضی شدنم مث تموم زنای دورش

دوتا راه دارم اول اینکه تموم زندگیش ب نام منه بچمو بردارم و جدا شم برم اینم سقط کنم ی گناه اضافه شه ...

ببین اگه بگم سقط کن شریک گناهتم وای واقعاا اشتباه بزرگیه تو این شرایط اون بچه به دنیا بیاد تو این خانواده هزاربار آرزوی مرگ میکنه