2777
2789
عنوان

پاک کردن تتو😭😭😭

136 بازدید | 11 پست

خانوما من روس دستم خود خود دست یه تتو داذم روی انگشت شصت ام هم یه متن انکلیسیه اون کوچکه مشکلی نیست

امروز داشتم میخوندم شنیدم اگر پاک کنی گوشت اضافه میاره و جاش میمونه اخه بد جا هم هست چه غلطی کنم

با لیزر باید پاکش کرد عوارض چیه وای جای خوب تو اصفهان سراغ ندارین😭😭😭

من جاهلی کردم زدم الانم پشیمونم هر کی میبینه با این تتو نماز میخونم یا نیمه مذهبی ام خیلی تعجب میکنه من عاشق امام حسین و اینام ولی با این تتو کسی باورش نمیشه البته ایناش مهم نیست بخاطر خودم میخوام پاک کنم کمکم کنین

لایک نکنید لطفا ممنون🌚✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با لیزر کیوسوییچ تتو ابروهامو پاک کردم

گوشت اضافی نمیاره 

تتو انجام دادی تا چند روز نباید آب بخوره محل تتو و چند روز پماد زینک اکساید یا بتامتازون بزنی بعد از دو سه روز کرم ترمیم کننده بزنی یکی دو هفته که پوستت صاف بشه

البته چند جلسه باید بری

تعداد جلسات بستگی به رنگ تتو و عمق موادش داره 

من با لیزر کیوسوییچ تتو ابروهامو پاک کردمگوشت اضافی نمیاره تتو انجام دادی تا چند روز نباید آب بخوره ...

مال دوسال پیشه الان بخاطر خودم میخوام پاکش کنم

اعتقاداتم عوض شه بنظرم اینم باید از ندگیم محو شه

لایک نکنید لطفا ممنون🌚✨