2777
2789
عنوان

تورو خدا کمک

140 بازدید | 8 پست

هفته سوم انتقالم روز ۱۷ بتا ۴۶۰۰ بود امروز از ساعت ۴ شروع شده خونریریمم شدیده دقیقا عین پری نوار گذاشتم جمعه هست جایی نمیتونم برم شوهرم رفت بیمارستان دکتر گفته ۲تا شیاف بزاره الان به نظرم سقط شدن چون خونریزیم زیاده کسی اینجوری بوده تورو خدا نظر بدین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم منم دقیقا شرایط شما رو دارم انتقال چهارممه و منم رفتم تبریز این سری شما پیش کدوم دکتر انج ...

دکترم خان اقا پناهی کلینیک مادر بله خونریزیم. قطع شد اما واسه اینکه استرس نگیرم چیزی بهم نگفتن چون بتام روز ۱۷ انتقال ۴۶۰۰ بود احتمالا هر سه تا جنینم گرفته بود که با اون خونریزی دوتاشو از دست دادم خدارو شکر یه جنین سالم دارم الانم ۹ هفته هستم