2777
2789
عنوان

مدارس شاهد و انتخاب رشته نهم

207 بازدید | 7 پست

سلام خسته نباشید ، من امسال انتخاب رشته دارم و خانوادم اصرار میکنن که برم دبیرستان شاهد ، اینم بگم که من نه سهمیه دارم نه فرهنگیان هستم و نه تو مسابقات رتبه ای کسب کردم و از اونجایی که میگن مدارس شاهد سطح بالایی دارن فکر نکنم منو بنویسن ، معدلم ۱۹/۲۶ هست ولی خب چون میخوام برم شاهد رشته ریاضی رو انتخاب کردم ولی اصلا نمیدونم تو آیندم قراره از رشته ریاضی چی کسب کنم(علاقه خودمم ریاضیه) . اگه میشه یه راهنمایی بکنید ببینم اصلا میتونم تو مدارس شاهد درس بخونم یا نه و اینکه اصلا از رشته ریاضی چیزی در میاد یا نه ممنون میشم.

مدارس شاهد با معدل هم بر میدارن گلم شرایط این سال  رو از اموزش و پرورش برام فرستادن بذا برات بفرستم

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرشاخه های رشته ریاضی بیشتر مهندسی هست دبیری هم میشه رفت ولی خب رشته ریاضی سخته و راه های راحت دیگه ای هم هستن واسه رسیدن به دبیری و لایق اون همه درس تو رشته ریاضی دبیری نیست

من به هیچ دختری رشته ریاضی رو پیشنهاد نمیدم رشته سختیه و سرشاخه هاش خوب نیستن برا یه دختر

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
عزیزم مگه با معدل میرن شاهد! باید آزمون بدی که اونم یک تیر بود

نه گلم اون نمونه هس شاهد فرق داره

⬅️ قبول خرداد ماه در پايه نهم با نمره سالانه  ۱۵  در تمامی دروس و معدل سالانه حداقل ۱۷  در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰2