2777
2789
عنوان

مشهدیا چجور ادمایی ان

| مشاهده متن کامل بحث + 1438 بازدید | 40 پست

فکر میکنم این پسره ادم تنوع طلبی باشه .چطور بفهمم شک درستی دارم یا نه ؟چطور امتحانش کنم

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ
چی فهمیدن ؟ منظورش از شمع چیه

چیز خاصی نیست مثل همون حرفیه ک برا اصفهانیا میگن خسیسن

والا ی مشت حرف چرت همه جا خوب و بد هست دوست اصفهانی دارم ماه با اصالت 

همه رو با ی چوب نمیزنن

یعنی میشه ب طور قطع گفت ادمای ی شهر همشون خوبن... 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اهل مشهد هستم . اغلب خاوری ها بدجنس هستن .

خاور کجای مشهده ؟

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ
من اهل مشهد هستم . اغلب خاوری ها بدجنس هستن .

خاوریها مال ی منطقه مشهد هستن اره منم دید خوبی نسبت بهشون ندارم

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
شاید یه سری عادات فرهنگی وجود داشته باشه .مثلا رفتارشون با زنها چطوره ؟

خب آخه شهر بزرگیه مردم فرق دارن. تو فامیل خودمون هر مردی یک جوره. در مورد شرایط ازدواج خوبیش اینه جهیزیه تقریبا نصف نصف میشه پنج تیکه ی بزرگ با داماده بقیه با عروس.

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌
بیشتر سمت محله طلاب هستن و اطراف حرم . خاور جایی از شهر نیست . به این نژاد میگیم خاوری یا همون بربری

عاااا چه جالب .مرسییی