شد۱۸ روز و مامان مظلومم تو کماست بدون حرکت با هوشیاری پایین ۷ سکته قلبی کرده اکسیژن به مغزش نرسیده و دیر رسیده 😭😭هرچی التماس خدا راکردیم التماس ائمه اش رو کردیم نشد که نشد ما بدون مامانم بی کس ترین آدمای دنیا میشیم جز اون کسی رو نداریم خونه مجرد داریم ۳ تا .دیشب دکتری نا امیدمون کردن گفتن دیگه فک نمیکنیم به هوش بیاد گفتن که فک کنیم رفتن زندگی نباتی .و. و و و هزاران و دیگه .اگه اینجوری بشه آغاز سیاه بختیمونه.مامانم زندگیش کلی سختی کشیده کلی کار کرد بخدا بخدا بخدا حقش نبود آخر عمری باز اینجوری بشه این مدلی بشه.تو رو خدا بگین کسی رومیشناسین که از زندگی نباتی نجات پیدا کرده باشه.بگین که ما چه خاکی بریزیم سرمون .بگین که براش دعا میکنین معجزه بشه.چون فقط معجزه مونده که مادرمون برگرده.اخ من بمیرم برا غریبیش آخ من بمیرم برا مظلومیتش😭😭😭😭
تو رو خدا برای سلامتی نی نی کوچولوی من که تو راهیه و بزودی میاد که من دردهام رو فراموش کنم صلوات بفرستین ودعا کنید.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.