2777
2789
عنوان

مشهدیا چجور ادمایی ان

| مشاهده متن کامل بحث + 1448 بازدید | 40 پست
من هیچی نمیدونم ولی هربار رفتم مشهد، پسراش خیلی هولن و همه جا شماره میدن و مزاحم میشن حس خوبی بهشون ...

ا یه فیلمم در این باره ساخته بودن .دوربین مخفی تعداد مزاحم خیابانی در مشهد.وای الان یادم افتاد

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ
ای وای ببخشید 😁😁😁گفتم که همه جا آدم خوب و بد هست 🥰🥰🥰

نه بابا فدای سرت عیب نداره اره میگم همه جا خوب و بد هست😘

ح دیگه هیچ امیدی به زندگی‌ندارم:)                                    میشه دعا کنی حالم خوب بشه؟؟                                                                    کاربری دست دو نفر هستش.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این مشهدیا ک اصالت افغانستانی دارن و خاوری هستن. بنظر من جالب نیستن

🥲

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ

معمولی هستیم. 

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌
شمع دزدن

😂

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌
شمع دزدن

فقط ی چی فهمیدین تکرار میکنید 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
معمولی هستیم.

شاید یه سری عادات فرهنگی وجود داشته باشه .مثلا رفتارشون با زنها چطوره ؟

نسبت به تهرانی های اصیل خشک تر رفتار میکنن . مشهدی های اصیل بد جنس هستن مخصوصا اگه خاوری (بربری) باشن. ولی باز هم خیلی کلی نمیشه گفت . خانواده طرف رو باید دید و شناخت  ربط زیادی به شهر نداره . ولی کلا هرچه محیط زندگی از نظر آب و هوایی خشک تر میشه  رفتار جمعی افراد اونجا سرد تر و تکی تر میشه

من تا حالا هر چی مشهدی دیدم بلانسبت ی چیزی بوده بجز یکیش . با اونایی که برخورد داشتم فوق‌العاده بی ادب و دنبال دعوا بودن ‌. کاسب و راننده تاکسیاشونم کلاهبردارن ( ریپ نزن جواب نمیدم اکثرا اینجورن)

فقط ی چی فهمیدین تکرار میکنید

چی فهمیدن ؟ منظورش از شمع چیه